WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja

Autor: , 26-03-2020
Fotografirao: birgl
WELLBEING OF YOUTH WORKERS - pogledajte rezultate istraživanja
Tri organizacije sa sjedištem u Sjevernoj Makedoniji (Go Green Skopje), Njemačkoj (Natur Kultur e.V.) i Hrvatskoj (Ocean Znanja u Republici Hrvatskoj) sudjelovale su u strateškom partnerstvu Erasmus + K2 pod nazivom „Korak između“.

Ovaj je projekt korak između dva projekta koja snažno zagovaraju, promoviraju i rješavaju izazove u radu s mladima, a imaju za cilj stvaranje boljih kompetencija za mlade radnike kako bi radili svoj posao, ali i bolje i sigurnije radno okruženje. Kvaliteta rada s mladima jedan je od najvažnijih prioriteta u programu

Rezultati projekta su izvješća koja će svim zainteresiranim dionicima (nevladine organizacije, nacionalne agencije, donositelji politika) pružiti relevantne informacije na kojima mogu temeljiti svoje buduće odluke.

Rezultate istraživanja možete preuzeti na http://www.oceanznanja.hr/wp-content/uploads/2020/02/WELLBEING-OF-YOUTHWORKERS-2.pdf


NOVOSTI

Besplatna ZOOM edukacija

U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai poklanja vam edukaciju o ZOOM video aplikaciji.


Stipendije programa Hubert H. Humphrey za akademsku godinu 2021./2022.

Znanstveno-stručno usavršavanje na sveučilištima u SAD-u namijenjeno je zainteresiranim kandidatima iz javnoga i privatnoga sektora koji zadovoljavaju uvjete natječaja.


Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.