Ostani doma i piši tekst za HNK

Autor: , 27-03-2020
Fotografirao: hnk
Ostani doma i piši tekst za HNK
HNK u Zagrebu objavio je natječaj za otkup neobjavljenog suvremenog dramskog teksta.

Natječaj za otkup suvremenog dramskog teksta provodi se pod geslom: "Ostani doma i piši tekst za HNK". Prijavljeni tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku, ne smije biti ranije izveden, objavljivan niti prijavljivan na druge natječaje.

 

HNK u Zagrebu će otkupiti pobjednički tekst za 50 tisuća kuna. Otkup uključuje premijerno izvođenje dramskog teksta u izvedbi ansambla Drame HNK u Zagrebu, tijekom iduće kazališne sezone. Pobjednika natječaja odabrat će tročlani žiri.

Tekstovi se šalju mejlom na adresu: drama@hnk.hr. Natječaj je otvoren do 15. svibnja, a detalje možete pronaći na https://www.hnk.hr/hr/novosti/ostanite-doma-i-pi%C5%A1ite-tekst-za-hnk-u-zagrebu/


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.