Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa

Autor: , 03-04-2020
Fotografirao: Ured za udruge
Upitnik o procjeni potreba OCD-a tijekom pandemije koronavirusa
Ured za udruge je u procesu izrade prijedloga mjera za očuvanje radnih mjesta i održivosti djelovanja. Daj svoje mišljenje!

S obzirom na velik broj upita udruga i drugih organizacija civilnoga društva vezano za ublažavanje potencijalnih poremećaja i problema u djelovanju organizacija civilnoga društva u kontekstu aktualne pandemije koronavirusa COVID-19 te posljedica potresa u ZagrebuUred za udruge provodi procjenu potreba organizacija civilnoga društva za mjerama koje je potrebno poduzeti za očuvanje radnih mjesta, odnosno održivosti djelovanja sukladno specifičnostima djelovanja organizacija civilnoga društva.

Temeljem analize upitnika i provedene procjene potreba, Ured će izraditi prijedlog mjera koje će uputiti nadležnim tijelima javne vlasti.

Iako je popunjavanje upitnika anonimno, preporuča se da istog ispuni osoba ovlaštena za zastupanje, odnosno osoba koja posjeduje relevantne informacije.

Upitnik pronađite na poveznici, a dostupan je do 6. travnja 2020. godine. 


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.