Besplatni online tečajevi: nauči o freelance poslovanju, rezilijentnosti ili unaprijeđenju Instagram profila

09-04-2020
Fotografirao: https://www.techascentbd.com/
Besplatni online tečajevi: nauči o freelance poslovanju, rezilijentnosti ili unaprijeđenju Instagram profila
Puno ljudi koristi ovo vrijeme izolacije kako bi se usavršili i unaprijedili. Besplatni online tečajevi izvrstan su alat za to.

Interaktivna platforma za online učenje Campster nudi nekoliko besplatnih tečajeva.

 

  1. Rezilijentnost - Ključ uspjeha u teškim situacijama

Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformiramo sve nevolje kako bismo ih iskoristili za daljnji rast. Osobni razvoj je područje u koje uvijek vrijedi ulagati, a na tečaju Rezilijentnost – Ključ uspjeha u teškim situacijama možete naučiti kroz primjere i korisne zadatke kako se nositi sa stresom koji današnji ritam i način života nosi.

 

  1. Osnove freelance poslovanja

Na mini-tečaju Svi savjeti za freelance poslovanje naučit ćete kako svoje vještinesposobnosti i potencijale razvijati i upotrijebiti na tržištu rada, kako putem interneta pronaći poslodavce i početi zarađivati. Upoznat ćete se s freelance tržištem rada, s njegovim zahtjevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-tečaju Svi savjeti za freelance poslovanje svladat ćete vještine za traženje posla od kuće!

 

  1. Nauči kako da povećaš broj Instagram pratitelja

Bilo da ste pojedinac ili imate mali biznis, na ovom besplatnom mini-tečaju možete naučiti  kako da unaprijedite svoj Instagram profil i organski privučete veći broj pratitelja. Naučite kako pronaći nova rješenja za svoj profil i što trebate učiniti da bi Instagram algoritam radio za vas. Naučite kako da Instagram radi za vas!

 

 

 


NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.