Besplatni online tečajevi: nauči o freelance poslovanju, rezilijentnosti ili unaprijeđenju Instagram profila

09-04-2020
Fotografirao: https://www.techascentbd.com/
Besplatni online tečajevi: nauči o freelance poslovanju, rezilijentnosti ili unaprijeđenju Instagram profila
Puno ljudi koristi ovo vrijeme izolacije kako bi se usavršili i unaprijedili. Besplatni online tečajevi izvrstan su alat za to.

Interaktivna platforma za online učenje Campster nudi nekoliko besplatnih tečajeva.

 

  1. Rezilijentnost - Ključ uspjeha u teškim situacijama

Rezilijentnost je ono što nam omogućava da u teškim situacijama i vremenima prebrodimo i transformiramo sve nevolje kako bismo ih iskoristili za daljnji rast. Osobni razvoj je područje u koje uvijek vrijedi ulagati, a na tečaju Rezilijentnost – Ključ uspjeha u teškim situacijama možete naučiti kroz primjere i korisne zadatke kako se nositi sa stresom koji današnji ritam i način života nosi.

 

  1. Osnove freelance poslovanja

Na mini-tečaju Svi savjeti za freelance poslovanje naučit ćete kako svoje vještinesposobnosti i potencijale razvijati i upotrijebiti na tržištu rada, kako putem interneta pronaći poslodavce i početi zarađivati. Upoznat ćete se s freelance tržištem rada, s njegovim zahtjevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-tečaju Svi savjeti za freelance poslovanje svladat ćete vještine za traženje posla od kuće!

 

  1. Nauči kako da povećaš broj Instagram pratitelja

Bilo da ste pojedinac ili imate mali biznis, na ovom besplatnom mini-tečaju možete naučiti  kako da unaprijedite svoj Instagram profil i organski privučete veći broj pratitelja. Naučite kako pronaći nova rješenja za svoj profil i što trebate učiniti da bi Instagram algoritam radio za vas. Naučite kako da Instagram radi za vas!

 

 

 


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.