Edukativni vodič: Kako snimiti video koristeći besplatan alat - OBS Studio

09-04-2020
Edukativni vodič: Kako snimiti video koristeći besplatan alat - OBS Studio
Zbog trenutne situacije našli ste se u neprilici da predavanje ili prezentaciju morate napraviti u obliku videa? Ovo vam može pomoći!

Imali ste super flipchart, markere, ploču i smislili ste kako ćete posložiti raspored stolova za radionicu, a onda je došla korona i sad su Vas obavijestili kako očekuju da snimite video?

Nema panike - Nikola Duper iz Udruge Luža složio je super koristan edukativni vodič kako snimiti video koristeći besplatan alat - OBS Studio!

Pratite Facebook stranicu i Instagram Centra za mlade Dubrovnik za više zanimljivog i poučnog materijala!

 

 


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.