Isporučeno preko 2.000 zaštitnih vizira za medicinsko osoblje

Autor: , 10-04-2020
Fotografirao: futura.com.hr
Isporučeno preko 2.000 zaštitnih vizira za medicinsko osoblje
Ekipa u Dubrovniku ne staje s 3D printanjem zaštitnih vizira za medicinsko osoblje. Za samo 18 dana su isporučili zavidnu brojku od preko 2.000 zaštitnih vizira.

Kažu da bi i prije došli do ove brojke da nije bilo zastoja u nabavci folije, a i da još imaju isprintanih nosača za zaštitne vizire.

Svaka čast ekipi volontera koja printa po cijele dane i noći: Zajednica Tehničke Kulture DubrovnikUdruga RC Modela DubrovnikInformatički klub FuturaRobot Hand MadeLARIAT-Laboratory for intelligent autonomous systemsMaritimo FishingDubrovačka baštinaRC MODELI DUBROVNIK, Udruga mladih Nova Ploče, ..

Također čestitike i koordinatorima za Dubrovačko-neretvansku županiju Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, koordinatorima za HR Hrvatski studentski zbor, te svim ostalim ostalim volonterima i donatorima koji su se uključili i pomogli da ova akcija uspije.

Više pročitajte ovdje.

 

NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.