Isporučeno preko 2.000 zaštitnih vizira za medicinsko osoblje

Autor: , 10-04-2020
Fotografirao: futura.com.hr
Isporučeno preko 2.000 zaštitnih vizira za medicinsko osoblje
Ekipa u Dubrovniku ne staje s 3D printanjem zaštitnih vizira za medicinsko osoblje. Za samo 18 dana su isporučili zavidnu brojku od preko 2.000 zaštitnih vizira.

Kažu da bi i prije došli do ove brojke da nije bilo zastoja u nabavci folije, a i da još imaju isprintanih nosača za zaštitne vizire.

Svaka čast ekipi volontera koja printa po cijele dane i noći: Zajednica Tehničke Kulture DubrovnikUdruga RC Modela DubrovnikInformatički klub FuturaRobot Hand MadeLARIAT-Laboratory for intelligent autonomous systemsMaritimo FishingDubrovačka baštinaRC MODELI DUBROVNIK, Udruga mladih Nova Ploče, ..

Također čestitike i koordinatorima za Dubrovačko-neretvansku županiju Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, koordinatorima za HR Hrvatski studentski zbor, te svim ostalim ostalim volonterima i donatorima koji su se uključili i pomogli da ova akcija uspije.

Više pročitajte ovdje.

 

NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.