SAINT caffe - Zagađenje mora zvukom (virtualno druženje uz kavu)

10-04-2020
SAINT caffe - Zagađenje mora zvukom (virtualno druženje uz kavu)
Science, Art, Industry, Nature & Technology virtualni okrugli stol uz jutarnju kavu, dovodi nam razne zanimljive međunarodne goste koji će vas upoznati sa svojim radom na području preklapanja znanosti i umjetnosti.

Tema prvog virtualnog S.A.I.N.T. caffea je "Underwater noise pollution" zvučno zagađenje podmorja s kojim će nas upoznati gošća Robertina Šebjanič (SI) intermedijska umjetnica koja dugi niz godina istražuje navednu problematiku znanstveno-umjetničkim metodologijama.
U kojoj "glazbi" delfini uživaju? Kako možemo sami istražiti zvukove podmorja? Da li su zvukovi problem te kako istog riješiti? Saznati ćemo kroz kratku Robertininu prezentaciju i virtualnu diskusiju uz jutarnju kavu 


Pozivamo sve, prvenstveno mlade i sve koji se tako osjećaju da se pridruže...
upad je slobodan, druženje neformalno i svakako zanimljiv način na upoznavanje cool ekipe.

Druženje je organizirano putem Zoom online servisa za grupni video chat, kojem možete pristupiti putem računala ili mobitela.

Pridružite nam se putem linka:

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/104005340?pwd=UEY3V202Y29pVHZ6aTIxNFQvZmhnZz09

Meeting ID: 104 005 340
Password: 4VMnGH

Time: Apr 11, 2020 11:00 AM Zagreb


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.