Iskoristite još par dana za besplatan tečaj fotografije

Autor: , 28-04-2020
Fotografirao: Annie Spratt
Iskoristite još par dana za besplatan tečaj fotografije
Nikon, još jedan brend u nizu koji nudi besplatne tečajeve. U ovom slučaju rade se o raznim tečajevima fotografije.

Ako ste zainteresirani, nemate baš puno vremena jer ova prilika traje do kraja travnja. Ukoliko ste među svojim talentima već pronašli dar za crtanje, pjevanje, šivanje, pletenje, vrijeme je da se okušate i u fotografiranju.

Na službenim stranicama Nikona možete birati između čak 10 različitih tečajeva, ovisno što Vas konkretno zanima i koliko ste iskusni u fotografiranju. Primjerice, ako ste početnik krećete od temelja (Foundamentals of Photography i Getting started with your Nikon), ako ste već malo iskusnije opredijelite se za fotografiranje djece i ljubimaca (Photographing Children and Pets), portreta (Environmental Portraiture), snimanje makro fotografija (Macro Photography) ili pejsaša (Exploring Dynamic Landscape Photography), a imate priliku i kreirati video (Creating video contest i The Art of Making Music Videos).


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.