Iskoristite još par dana za besplatan tečaj fotografije

Autor: , 28-04-2020
Fotografirao: Annie Spratt
Iskoristite još par dana za besplatan tečaj fotografije
Nikon, još jedan brend u nizu koji nudi besplatne tečajeve. U ovom slučaju rade se o raznim tečajevima fotografije.

Ako ste zainteresirani, nemate baš puno vremena jer ova prilika traje do kraja travnja. Ukoliko ste među svojim talentima već pronašli dar za crtanje, pjevanje, šivanje, pletenje, vrijeme je da se okušate i u fotografiranju.

Na službenim stranicama Nikona možete birati između čak 10 različitih tečajeva, ovisno što Vas konkretno zanima i koliko ste iskusni u fotografiranju. Primjerice, ako ste početnik krećete od temelja (Foundamentals of Photography i Getting started with your Nikon), ako ste već malo iskusnije opredijelite se za fotografiranje djece i ljubimaca (Photographing Children and Pets), portreta (Environmental Portraiture), snimanje makro fotografija (Macro Photography) ili pejsaša (Exploring Dynamic Landscape Photography), a imate priliku i kreirati video (Creating video contest i The Art of Making Music Videos).


NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.