Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice

Autor: , 05-05-2020
Fotografirao: Društvo Potrošačica
Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice
Prioriet na razini EU je prelazak na kružno gospodarstvo.

Radionicama u sklopu projekta „Odgovorne potrošačice!“ informirat će se i educirati potrošačice i potrošači o kružnom gospodarstvu i o tome koji će plastični predmeti od 1. siječnja 2021. godine biti zabranjeni.

Cilj projekta „Odgovorne potrošačice!“ je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, da racionalno koriste plastiku i da budu odgovorne potrošačice i potrošači.

Radionice će se održati putem Zoom Meeting platforme u srijedu, 6. svibnja 2020. godine u tri termina – 10:00, 13:30 i 18:00 sati. Za sudjelovanje na webinaru potrebno se prijaviti na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvRgBpkNj2iRSEyhJniVsH6VS1tSrZhhIlk2TDeIfdKFYhmw/viewform

Projekt „Odgovorne potrošačice!“ u partnerstvu provode Društvo Potrošačica i Veleučilište u Slavonskom Brodu, a financira ga Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s HRK 116.290,80 putem Javnog natječaja „Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske“.

Detaljnije o projektu pronađite na https://potrosacica.hr/radionice-u-sklopu-projekta-odgovorne-potrosacice/?fbclid=IwAR1LU9wqiU2IwGtkoTF7ruoEH_v6ZSh29JM04pLJyWoTzcMq2dS4tbpJbHY


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.