Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice

Autor: , 05-05-2020
Fotografirao: Društvo Potrošačica
Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice
Prioriet na razini EU je prelazak na kružno gospodarstvo.

Radionicama u sklopu projekta „Odgovorne potrošačice!“ informirat će se i educirati potrošačice i potrošači o kružnom gospodarstvu i o tome koji će plastični predmeti od 1. siječnja 2021. godine biti zabranjeni.

Cilj projekta „Odgovorne potrošačice!“ je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, da racionalno koriste plastiku i da budu odgovorne potrošačice i potrošači.

Radionice će se održati putem Zoom Meeting platforme u srijedu, 6. svibnja 2020. godine u tri termina – 10:00, 13:30 i 18:00 sati. Za sudjelovanje na webinaru potrebno se prijaviti na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvRgBpkNj2iRSEyhJniVsH6VS1tSrZhhIlk2TDeIfdKFYhmw/viewform

Projekt „Odgovorne potrošačice!“ u partnerstvu provode Društvo Potrošačica i Veleučilište u Slavonskom Brodu, a financira ga Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s HRK 116.290,80 putem Javnog natječaja „Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske“.

Detaljnije o projektu pronađite na https://potrosacica.hr/radionice-u-sklopu-projekta-odgovorne-potrosacice/?fbclid=IwAR1LU9wqiU2IwGtkoTF7ruoEH_v6ZSh29JM04pLJyWoTzcMq2dS4tbpJbHY


NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.