Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice

Autor: , 05-05-2020
Fotografirao: Društvo Potrošačica
Prijavite se za radionicu u sklopu projekta Odgovorne potrošačice
Prioriet na razini EU je prelazak na kružno gospodarstvo.

Radionicama u sklopu projekta „Odgovorne potrošačice!“ informirat će se i educirati potrošačice i potrošači o kružnom gospodarstvu i o tome koji će plastični predmeti od 1. siječnja 2021. godine biti zabranjeni.

Cilj projekta „Odgovorne potrošačice!“ je da potrošačice i potrošači doprinesu ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da promjene svoje navike prilikom zbrinjavanja otpada, da racionalno koriste plastiku i da budu odgovorne potrošačice i potrošači.

Radionice će se održati putem Zoom Meeting platforme u srijedu, 6. svibnja 2020. godine u tri termina – 10:00, 13:30 i 18:00 sati. Za sudjelovanje na webinaru potrebno se prijaviti na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvRgBpkNj2iRSEyhJniVsH6VS1tSrZhhIlk2TDeIfdKFYhmw/viewform

Projekt „Odgovorne potrošačice!“ u partnerstvu provode Društvo Potrošačica i Veleučilište u Slavonskom Brodu, a financira ga Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s HRK 116.290,80 putem Javnog natječaja „Pametno s pametnim tehnologijama i održiva potrošnja za građane Republike Hrvatske“.

Detaljnije o projektu pronađite na https://potrosacica.hr/radionice-u-sklopu-projekta-odgovorne-potrosacice/?fbclid=IwAR1LU9wqiU2IwGtkoTF7ruoEH_v6ZSh29JM04pLJyWoTzcMq2dS4tbpJbHY


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.