Natječaj za mlade delegate u Ujedinjenim narodima

Autor: , 06-05-2020
Fotografirao: Informadur
Natječaj za mlade delegate u Ujedinjenim narodima
Javni poziv za prijavu kandidata za izbor hrvatskog mladog delegata pri organizaciji Ujedinjenih naroda.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Javni poziv za prijavu kandidata za izbor hrvatskog mladog delegata pri organizaciji Ujedinjenih naroda, s ciljem uključivanja aktivnih i perspektivnih mladih građana Republike Hrvatske u rad Opće skupštine UN-a.

Traže se dva delegata (jedan aktivan delegat i jedan zamjenik) na razdoblje od dvije godine, a koji će svojim idejama i jedinstvenim vizijama predstavljati interese mladih svoje države te kroz suradnju s delegatima drugih zemalja sudjelovati u donošenju odluka i političkih rješenja o pitanjima značajnima za mlade.

Rok za prijave je 60 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a više o uvjetima i načinu prijave, postupku izbora kao i ulozi mladog delegata, pročitajte u tekstu Javnog poziva.

Javni poziv za prijavu kandidata za izbor hrvatskog mladog delegata pri organizaciji Ujedinjenih naroda - https://mdomsp.gov.hr/UserDocsImages/Vijesti2020/Javni%20poziv%20za%20prijavu%20kandidata%20za%20izbor%20hrvatskog%20mladog%20delegata%20pri%20organizaciji%20Ujedinjenih%20naroda.pdf


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.