Foto natječaj Naša Europa povodom Dana Europe

Autor: , 06-05-2020
Fotografirao: EU2020
Foto natječaj Naša Europa povodom Dana Europe
Dan Europe obilježava se 9. svibnja.

Na taj je dan 1950. godine predstavljena famozna Shumanova deklaracija, odnosno temelj za osnivanje Europske zajednice za ugljen i čelik, današnje Europske unije. Ove godine obilježavamo ga uz foto natječaj “Naša Europa”.

 

Svi mi u svojim arhivama imamo pregršt fotografija sa raznih putovanja, ekspedicija, druženja, a koje slave europske ljepote – prirodne, kulturne, povijesne, gastronomske ili bilo koje druge.

 

Pošaljite svoju fotografiju pod naslovom #našaEuropa na media@mvep.hr, zajedno s imenom i prezimenom autora fotografije te opisom fotografije (kada i gdje je fotografija snimljena) do 8. svibnja 2020. godine do 12:00 sati.

 

Žiri će tri najbolje fotografije nagraditi promo paketima Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije.

 

Pobjedničke fotografije će biti proglašene 9. svibnja 2020. godine na web stranicama i društvenim mrežama EU2020HR (Facebook, Instagram, Twitter).

 

Više o Natječaju pronađite na https://eu2020.hr/Home/OneNews?id=265


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.