Foto natječaj Naša Europa povodom Dana Europe

Autor: , 06-05-2020
Fotografirao: EU2020
Foto natječaj Naša Europa povodom Dana Europe
Dan Europe obilježava se 9. svibnja.

Na taj je dan 1950. godine predstavljena famozna Shumanova deklaracija, odnosno temelj za osnivanje Europske zajednice za ugljen i čelik, današnje Europske unije. Ove godine obilježavamo ga uz foto natječaj “Naša Europa”.

 

Svi mi u svojim arhivama imamo pregršt fotografija sa raznih putovanja, ekspedicija, druženja, a koje slave europske ljepote – prirodne, kulturne, povijesne, gastronomske ili bilo koje druge.

 

Pošaljite svoju fotografiju pod naslovom #našaEuropa na media@mvep.hr, zajedno s imenom i prezimenom autora fotografije te opisom fotografije (kada i gdje je fotografija snimljena) do 8. svibnja 2020. godine do 12:00 sati.

 

Žiri će tri najbolje fotografije nagraditi promo paketima Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije.

 

Pobjedničke fotografije će biti proglašene 9. svibnja 2020. godine na web stranicama i društvenim mrežama EU2020HR (Facebook, Instagram, Twitter).

 

Više o Natječaju pronađite na https://eu2020.hr/Home/OneNews?id=265


NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.