Zaigrajmo vaterpolo online

Autor: , 07-05-2020
Fotografirao: jug.hr
Zaigrajmo vaterpolo online
Unatoč tome što se zbog epidemije virusa COVID – 19 uobičajene sportske aktivnosti ne mogu normalno odvijati, Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje i ove će godine organizirati upis u školu vaterpola na nešto drugačiji način.

Pozivaju se sva djeca rođena 2006. i mlađi da se prijave u školu vaterpola koja će se prilagođena mjerama određenim od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite i novonastalim uvjetima, održavati online na internetskim platformama sve dok se ne ostvare uvjeti za povratak na bazen u Gružu.

Online treninge vodit će treneri mlađih kategorija, a jednom tjedno taj dio posla preuzet će netko od jugovih prvotimaca. Naravno, svi novi i stari članovi kluba oslobođeni su plaćanja članarine sve dok se ne steknu uvjeti povratka u Gruž.

Svi zainteresirani mogu se javiti gospodinu Vidu Bogdanu na telefon 098 924 9560.


NOVOSTI

Uključite se u javno savjetovanje Europske unije o novom akcijskom planu za digitalno obrazovanje

Europska komisija je pokrenula javno savjetovanje na razini EU-a kako bi u novi akcijski plan za digitalno obrazovanje uključila iskustva u području obrazovanja i osposobljavanja stečena tijekom krize koju je uzrokovao koronavirus.


Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.