Zaigrajmo vaterpolo online

Autor: , 07-05-2020
Fotografirao: jug.hr
Zaigrajmo vaterpolo online
Unatoč tome što se zbog epidemije virusa COVID – 19 uobičajene sportske aktivnosti ne mogu normalno odvijati, Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje i ove će godine organizirati upis u školu vaterpola na nešto drugačiji način.

Pozivaju se sva djeca rođena 2006. i mlađi da se prijave u školu vaterpola koja će se prilagođena mjerama određenim od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite i novonastalim uvjetima, održavati online na internetskim platformama sve dok se ne ostvare uvjeti za povratak na bazen u Gružu.

Online treninge vodit će treneri mlađih kategorija, a jednom tjedno taj dio posla preuzet će netko od jugovih prvotimaca. Naravno, svi novi i stari članovi kluba oslobođeni su plaćanja članarine sve dok se ne steknu uvjeti povratka u Gruž.

Svi zainteresirani mogu se javiti gospodinu Vidu Bogdanu na telefon 098 924 9560.


NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.