Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata

Autor: , 15-05-2020
Fotografirao: janeb13
Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata
Koronavirus i dalje je dio naše svakodnevice, a ujedno je i poveznica s tri teme zbog kojih američko sveučilište James Madison organizira virtualnu razmjenu.
 
Globalni odjel Sveučilišta Jameson Madison iz Sjedinjenih Američkih Država organizira virtualnu razmjenu na temu Who am I know? Reflecting on our responses to global crises. 

Sudjelovanjem u virtualnoj razmjeni studenti imaju priliku podijeliti iskustva koja imaju vezano uz koronavirus. Registracija je otvorena do 20. svibnja za jednu ili više ponuđenih tema, a možete se prijaviti na https://jmu.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eFC2SopQLnOrEgZ

Prva je tema Gender Norms and Roles in Times of Crisis i planirana je za 27. svibnja, druga je planirana za 1. lipnja, a riječ je o temi Supply Chain and Human Response in Times of Crisis. Treća tema treba se održati 3. lipnja pod nazivom Role of Government and Human Response in Times of Crisis. 

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-adresu cge@jmu.edu s naznakom Virtual Exchange.

NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.