Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata

Autor: , 15-05-2020
Fotografirao: janeb13
Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata
Koronavirus i dalje je dio naše svakodnevice, a ujedno je i poveznica s tri teme zbog kojih američko sveučilište James Madison organizira virtualnu razmjenu.
 
Globalni odjel Sveučilišta Jameson Madison iz Sjedinjenih Američkih Država organizira virtualnu razmjenu na temu Who am I know? Reflecting on our responses to global crises. 

Sudjelovanjem u virtualnoj razmjeni studenti imaju priliku podijeliti iskustva koja imaju vezano uz koronavirus. Registracija je otvorena do 20. svibnja za jednu ili više ponuđenih tema, a možete se prijaviti na https://jmu.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eFC2SopQLnOrEgZ

Prva je tema Gender Norms and Roles in Times of Crisis i planirana je za 27. svibnja, druga je planirana za 1. lipnja, a riječ je o temi Supply Chain and Human Response in Times of Crisis. Treća tema treba se održati 3. lipnja pod nazivom Role of Government and Human Response in Times of Crisis. 

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-adresu cge@jmu.edu s naznakom Virtual Exchange.

NOVOSTI

MARE - Premijera filma o kojem se priča

Nakon Berlina, Pule i Sarajeva film „Mare“, redateljice Andree Štake i sjajne Marije Škaričić u glavnoj ulozi, stiže doma.


Sajam svjetskog obrazovanja održat će se i u Dubrovniku - Nizozemska nova hit destinacija za studiranje

Najnoviji World Education Fair, Sajam svjetskog obrazovanja, ove godine će imati dva izdanja, održat će se offline i online.


Uđite u svije volonterstva kroz edukaciju ``Biti volonter´´

Volonterski centar Dubrovnik poziva sve zainteresirane da se prijave za edukaciju "Biti volonter".


Održane radionice robotike i programiranja bez ekrana na Mljetu

Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika su nastavile s gostujućim radionicama robotike i programiranja bez ekrana.


Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.