Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata

Autor: , 15-05-2020
Fotografirao: janeb13
Američko sveučilište omogućilo virtualnu razmjenu studenata
Koronavirus i dalje je dio naše svakodnevice, a ujedno je i poveznica s tri teme zbog kojih američko sveučilište James Madison organizira virtualnu razmjenu.
 
Globalni odjel Sveučilišta Jameson Madison iz Sjedinjenih Američkih Država organizira virtualnu razmjenu na temu Who am I know? Reflecting on our responses to global crises. 

Sudjelovanjem u virtualnoj razmjeni studenti imaju priliku podijeliti iskustva koja imaju vezano uz koronavirus. Registracija je otvorena do 20. svibnja za jednu ili više ponuđenih tema, a možete se prijaviti na https://jmu.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eFC2SopQLnOrEgZ

Prva je tema Gender Norms and Roles in Times of Crisis i planirana je za 27. svibnja, druga je planirana za 1. lipnja, a riječ je o temi Supply Chain and Human Response in Times of Crisis. Treća tema treba se održati 3. lipnja pod nazivom Role of Government and Human Response in Times of Crisis. 

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-adresu cge@jmu.edu s naznakom Virtual Exchange.

NOVOSTI

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20

Udruga Kultipraktik raspisala je natječaj za Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama 2019/20, čija je svrha poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.


Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama

Ministarstvo kulture objavilo je 15. svibnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu jednokratnih isplata kao potpore umjetničkim strukovnim udrugama.


Srednjoškolci okupite tim i smislite ideju godine

Započele su prijave timova za ovogodišnje online natjecanje "Ideja godine 2020". Okupi tim, prijavi ideju!


Zajednica tehničke kulture sa svojim udrugama pripremila sustav za online sjednicu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije s udrugama koje djeluju u njihovom sastavu, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku pripremili su sustav za podršku izvedbe online sjednica Gradskog vijeća.


Prijavi svoj film na Dubrovnik Film Festival

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade poziva mlade filmske redatelje, uzrasta do 20 godina, da prijave svoje filmove.