Besplatna ZOOM edukacija

Autor: , 27-05-2020
Fotografirao: Informadur
Besplatna ZOOM edukacija
U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai poklanja vam edukaciju o ZOOM video aplikaciji.


Tijekom pandemije koronavirusa ZOOM video aplikacija pokazala se zanimljivim rješenjem za svakodnevnu komunikaciju i socijalizaciju. Naročito je poslužila u brojnim online programima, edukacijama i okruglim stolovima koje su organizirale udruge koje djeluju pod okriljem Centra za mlade Dubrovnik, a u sklopu virtualnog programa za mlade.


Kako bi iskustvo putem ZOOM-a za korisnike bilo još bolje Udruga Bonsai u četvrtak, 28. svibnja, u 11 sati održat će edukaciju pomoću koje ćete moći izvući maksimum iz ove aplikacije. Edukaciju će voditi Alisa Aliti Vlašić.

 

Broj mjesta je ograničen pa se potrebno prijaviti do srijede, 27. svibnja, do 20 sati putem e-mail adrese ured.vcd@gmail.com


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.