JOB4ME - prilika za praksu u komunikacijskoj industriji

Autor: , 28-05-2020
Fotografirao: Centar za razvoj mladih
JOB4ME - prilika za praksu u komunikacijskoj industriji
ROK ZA PRIJAVU: 31.5.2020.

Udruga Centar za razvoj mladih u sklopu projekta „JOB4ME – volontiranjem do posla“ koji provodi u partnerstvu s Općinom Dubrava, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politku raspisuje Natječaj za volontere za 2020. godinu.

Na Natječaj se mogu prijaviti mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina s područja cijele Hrvatske. Volontirati mogu kao suradnici u sljedećim područjima: novinarstvo, lektura, marketing, odnosi s javnošću, multimedija i dizajn, ljudski resursi te web-administracija.

Komunikacijska industrija primamljiva je mnogim mladima kao područje za razvoj karijere. Privlači ih dinamičnost i obilje kreativnosti koje obavljanje poslova u njenu sklopu iziskuje, kao i izostanak bilo kakve monotonije.

Stjecati iskustvo u području komunikacija poželjno je za sve one koji si u istom žele što prije osigurati radno mjesto. Iz tog razloga Centar za razvoj mladih u ovome trenutku zaprima prijave studenata i mladih za obavljanje volonterske prakse na pozicijama suradnika u marketingu, suradnika u odnosima s javnošću i suradnika za multimediju i dizajn.

Suradnici novinari i suradnici lektori volontersku praksu obavljaju na portalu Studentski.hr, a uskoro i radom na novom studentskom časopisu Studentska mreža.

Suradnici u području marketinga, odnosa s javnošću, multimedije i dizajna, ljudskih resursa i web-administracije daju svoj doprinos svim projektima Udruge na kojima je potreban volonterski angažman, kao što su primjerice „JOB4ME”, „Maraton karijera“, „Studentsko natjecanje Pokretač“, „Čitaj, pitaj“ i drugi.

Svim volonterima osigurana je Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem koje mogu priložiti životopisu i na taj način – lakše doći do posla.

Više detalja možete promaći na https://cerm.hr/tebe-trazimo/


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.