JOB4ME - prilika za praksu u komunikacijskoj industriji

Autor: , 28-05-2020
Fotografirao: Centar za razvoj mladih
JOB4ME - prilika za praksu u komunikacijskoj industriji
ROK ZA PRIJAVU: 31.5.2020.

Udruga Centar za razvoj mladih u sklopu projekta „JOB4ME – volontiranjem do posla“ koji provodi u partnerstvu s Općinom Dubrava, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politku raspisuje Natječaj za volontere za 2020. godinu.

Na Natječaj se mogu prijaviti mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina s područja cijele Hrvatske. Volontirati mogu kao suradnici u sljedećim područjima: novinarstvo, lektura, marketing, odnosi s javnošću, multimedija i dizajn, ljudski resursi te web-administracija.

Komunikacijska industrija primamljiva je mnogim mladima kao područje za razvoj karijere. Privlači ih dinamičnost i obilje kreativnosti koje obavljanje poslova u njenu sklopu iziskuje, kao i izostanak bilo kakve monotonije.

Stjecati iskustvo u području komunikacija poželjno je za sve one koji si u istom žele što prije osigurati radno mjesto. Iz tog razloga Centar za razvoj mladih u ovome trenutku zaprima prijave studenata i mladih za obavljanje volonterske prakse na pozicijama suradnika u marketingu, suradnika u odnosima s javnošću i suradnika za multimediju i dizajn.

Suradnici novinari i suradnici lektori volontersku praksu obavljaju na portalu Studentski.hr, a uskoro i radom na novom studentskom časopisu Studentska mreža.

Suradnici u području marketinga, odnosa s javnošću, multimedije i dizajna, ljudskih resursa i web-administracije daju svoj doprinos svim projektima Udruge na kojima je potreban volonterski angažman, kao što su primjerice „JOB4ME”, „Maraton karijera“, „Studentsko natjecanje Pokretač“, „Čitaj, pitaj“ i drugi.

Svim volonterima osigurana je Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem koje mogu priložiti životopisu i na taj način – lakše doći do posla.

Više detalja možete promaći na https://cerm.hr/tebe-trazimo/


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.