POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?

Autor: , 28-05-2020
Fotografirao: Informadur
POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE - Šot je omaj gulao?
U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik Udruga Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju još jedno u nizu događanje koje je obilježilo vrijeme korone, a to je POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE.

Online susret putem Zoom aplikacije očekuje vas u petak, 29. svibnja, u 11 sati. Tema ovog puta je „Šot je omaj gulao?“, to jest „Što je moja uloga?“ – objasnit će se na koji način nejasne uloge ili njihovo preuzimanje uloga koje nam ne pripadaju mogu doprinijeti stresu te što napraviti po tom pitanju. Skuhajte si kavicu i pridružite se ovom zanimljivom online susretu.

 

 

Pridružite se putem linka:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/95804514415


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.