Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Autor: , 29-05-2020
Fotografirao: Kinematografi Dubrovnik
Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran
Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.

Komedijom „Otkrila sam špijuna“ , koji je prvi na programu u ponedjeljak, obiteljskim filmom „Sonic: super jež“ u utorak te akcijom „Zločesti dečki zauvijek“ u srijedu, najavljuju tematske projekcije kroz mjesec lipanj, a koje su prilagodili obiteljskim filmskim druženjima. Sukladno tome nude i obiteljske pakete s prihvatljivim cijenama, tako će dvije osobe za 40,00 kuna dobiti dvije ulaznice, dva pića i dva paketa kokica, za tri člana obitelji paket je 60,00 kn, a za četiri 80,00 kn. Svi ostali popusti vrijede kao i do sada.

„Cilj nam je potaknuti ne samo naše sugrađane nego i posjetitelje iz okolnih općina i gradova da se prošetaju do Grada i provedu obiteljsku filmsku večer pod zvjezdama. Ljetno kino Slavica svoja će vrata otvoriti 11. Lipnja, a Kinematografi Dubrovnik će ispoštovati sve epidemiološke preporuke HZJZ-a.“ – poručili su iz Kinematografa Dubrovnik.


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. 



Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.