Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran

Autor: , 29-05-2020
Fotografirao: Kinematografi Dubrovnik
Obiteljske filmske večeri u Kinu Jadran
Već s prvim danom lipnja, u ponedjeljak, Kinematografi Dubrovnik otvaraju svoju ljetnu rezidenciju unutar zidina – Kino Jadran.

Komedijom „Otkrila sam špijuna“ , koji je prvi na programu u ponedjeljak, obiteljskim filmom „Sonic: super jež“ u utorak te akcijom „Zločesti dečki zauvijek“ u srijedu, najavljuju tematske projekcije kroz mjesec lipanj, a koje su prilagodili obiteljskim filmskim druženjima. Sukladno tome nude i obiteljske pakete s prihvatljivim cijenama, tako će dvije osobe za 40,00 kuna dobiti dvije ulaznice, dva pića i dva paketa kokica, za tri člana obitelji paket je 60,00 kn, a za četiri 80,00 kn. Svi ostali popusti vrijede kao i do sada.

„Cilj nam je potaknuti ne samo naše sugrađane nego i posjetitelje iz okolnih općina i gradova da se prošetaju do Grada i provedu obiteljsku filmsku večer pod zvjezdama. Ljetno kino Slavica svoja će vrata otvoriti 11. Lipnja, a Kinematografi Dubrovnik će ispoštovati sve epidemiološke preporuke HZJZ-a.“ – poručili su iz Kinematografa Dubrovnik.


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.