Kroz volonitranje upoznaj ljepote Murtera

Autor: , 01-06-2020
Fotografirao: Udruga Argonaut
Kroz volonitranje upoznaj ljepote Murtera
Na projektu će osim volontera iz Hrvatske sudjelovati i volonteri iz Poljske, Francuske, Portugala i Turske.

Udruga Argonauta u potrazi je za troje volontera s područja Hrvatske u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti “Stone & Sail Extravaganza 2020”. Volonteri moraju imati između 18 i 30 godina.

Aktivnosti će se održati od 14. rujna do 13. listopada 2020. godineu Murteru. Aktivnosti na projektu su vezane uz arheološko nalazište Colentum te udrugu Latinsko idro, odnosno pripremu regate u Murteru.

 

Prijaviti se možete slanjem životopisa i motivacijskog pisma na mail@argonauta.hr

 

Rok za prijavu je 8. lipnja 2020. godine.

 

Sve ostale detalje možete pronaći na https://www.canva.com/design/DAD8y_H0gyw/fTinFl3D8WXaKr7Xe8svAg/view?fbclid=IwAR3hmYM8NdXOTyliVSlvk017rBrw-9CbMGGdGepksCa5EjihoKy0xxjofz0#17


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.