Postkorona antistress coffee - Virtualni program Centra za mlade Dubrovnik

Autor: , 05-06-2020
Fotografirao: informadur
Postkorona antistress coffee - Virtualni program Centra za mlade Dubrovnik
U sklopu virtualnog programa Centra za mlade Dubrovnik i ovog petka u 11 sati očekuje vas još jedna POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE u organizaciji Udruge Bonsai.

Tema će biti FINAL COUNTDOWN – POLARNOSTI. Razgovarat će se o tome kako se u istom tjednu dogodio prvi komercijalni let u svemir i neshvatljivo ubojstvo Georga Floyda te naš odraz u njima.

„Pogledat ćemo malo u najgore i najbolje od čovjeka i vidjeti, ili se barem zapitati što nas to pogoni u oba smjera? Osim toga, zapitat ćemo se kako svi mi, kao članovi društva doprinosimo jednom ili drugom, i na kraju pogledati u sebe - kako se u nama također nalaze polarnosti.“ – poručuju organizatori.

Kao i do sada POSTKORONA ANTISTRESS COFFEE održat će se putem ZOOM aplikacije.

Za pridružiti se možete kliknuti na link
https://zoom.us/j/95804514415

Ili upisati Meeting ID: 958 0451 4415


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.