Besplatna petotjedna ljetna škola Spring Boot Fremowork

Autor: , 05-06-2020
Fotografirao: Agency04
Besplatna petotjedna ljetna škola Spring Boot Fremowork
Prijave su otvorene do 22. lipnja, a škola počinje 18. srpnja 2020. godine. 

Zagrebačka softverska tvrtka AGENCY04, prema Deloitteu jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, i ovog ljeta organizira besplatnu petotjednu Ljetnu školu s temom razvoja složenih Java aplikacija korištenjem Spring Boot frameworka.

Sudionici će imati prilike naučiti najbolje prakse i razviti kompleksnu Java aplikaciju u SpringBoot-u uz mentorstvo najboljih developera. Stečeno znanje bit će potvrđeno certifikatom.

Koliko je ova škola popularna i korisna dokazuje i velik broj prošlogodišnjih prijava – njih čak 582, ali je nažalost sudjelovati moglo 40-ak, od čega ih je petero ostalo raditi u Agenciji.

Jedini uvjet koji prijavitelji moraju zadovoljiti je poznavanje programiranja u Javi.

Predavanja će se održavati online, a po završetku škole – 22. i 23. kolovoza – bit će organiziran hackathon na kojem će sudionici moći pokazati svoje znanje.

Više doznajte na https://smarts.agency04.com/index.html


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.