Besplatna petotjedna ljetna škola Spring Boot Fremowork

Autor: , 05-06-2020
Fotografirao: Agency04
Besplatna petotjedna ljetna škola Spring Boot Fremowork
Prijave su otvorene do 22. lipnja, a škola počinje 18. srpnja 2020. godine. 

Zagrebačka softverska tvrtka AGENCY04, prema Deloitteu jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi, i ovog ljeta organizira besplatnu petotjednu Ljetnu školu s temom razvoja složenih Java aplikacija korištenjem Spring Boot frameworka.

Sudionici će imati prilike naučiti najbolje prakse i razviti kompleksnu Java aplikaciju u SpringBoot-u uz mentorstvo najboljih developera. Stečeno znanje bit će potvrđeno certifikatom.

Koliko je ova škola popularna i korisna dokazuje i velik broj prošlogodišnjih prijava – njih čak 582, ali je nažalost sudjelovati moglo 40-ak, od čega ih je petero ostalo raditi u Agenciji.

Jedini uvjet koji prijavitelji moraju zadovoljiti je poznavanje programiranja u Javi.

Predavanja će se održavati online, a po završetku škole – 22. i 23. kolovoza – bit će organiziran hackathon na kojem će sudionici moći pokazati svoje znanje.

Više doznajte na https://smarts.agency04.com/index.html


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.