Prijavite se za natjecanje Ocean Hackathon

Autor: , 10-06-2020
Fotografirao: Ocean Hackathon
Prijavite se za natjecanje Ocean Hackathon
Na Sveučilištu u Splitu, kao i u još 18 gradova diljem Europe te u Kanadi i Meksiku, od 9. do 11. listopada 2020. godine održat će se Ocean Hackathon.

 Riječ je o 48-satnom natjecanju tijekom kojeg timovi imaju jedinstvenu priliku za razvoj inovativnih ideja koristeći digitalne podatke vezane uz more i obalno područje.

Izazov može biti ideja ili potreba bilo kojeg korisnika mora i obalnog područja. Također, izazov može biti i projekt koji je već u razvoju, a za koji su vam potrebne nove ekspertize i znanja koja sami ne posjedujete. Izazov se u Ocean Hackhatonu® temelji na korištenju dostupnih digitalnih podataka.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 30. lipnja 2020. godine ispunjavanjem obrasca na https://campusmer.typeform.com/to/G2bTh7 

Pobjednici iz svakog od uključenih gradova sudjelovat će u finalnom natjecanju koje je planirano u Brestu krajem godine.

Sudjelovati mogu sve fizičke i pravne osobe (tvrtke, znanstveno-istraživačke organizacije, visokoobrazovne institucije, udruge, studenti…) koje imaju ideju ili problem vrijedan rješavanja, a koji je sadržajno blizak temama mora i obalnog područja. Cilj je natjecanja, ističu, razvoj novih proizvoda i usluga, testiranje inovativnog koncepta i dijeljenje znanja o morima i oceanima.

Više informacija pronađite na http://www.efst.unist.hr/o-fakultetu/novosti/covid19/artmid/2927/articleid/5121/prijavite-izazov-za-ocean-hackathon-2020


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.