Održan S.A.I.N.T. caffe na temu 'Tehnološki razvoj i mi'

Autor: , 13-06-2020
Fotografirao: informadur
Održan S.A.I.N.T. caffe na temu 'Tehnološki razvoj i mi'
U Centru za mlade Dubrovnik održan je ove subote još jedan S.A.I.N.T. caffe okrugli stol na kojem se uz kavu diskutiralo o tehnološkom napretku u kontekstu naše svakodnevice.

Posebnost ovog puta je bila što je uz organizatore UR Institut i Informadur, diskusiju moderirao mladi inženjer energetike Ivan Nogolica.

"Brainstormalo se oko toga jesu li društvo i tehnologija odvojivi pojmovi. Tko tu koga usmjerava, mi tehnologiju ili ona nas. Hoćemo li imati bolju i sigurniju budućnost uz tehnološki napredak. Svi sudionici imali su zanimljive poglede na tehnološki napredak. Jedna od misli koja se može izdvojiti s današnjeg susreta je kako je tehnološki napredak teško generalizirati, ali svakako izrazito bitno diskutirati!" - poručili su organizatori.

 


NOVOSTI

U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!


Završna FESTA Gradskih uličnih igara!

Gradske ulične igre polako se privode svome kraju. U subotu, 4. srpnja, očekuje nas posljednje natjecanje u žmurici i dodjela medalja.