Održan S.A.I.N.T. caffe na temu 'Tehnološki razvoj i mi'

Autor: , 13-06-2020
Fotografirao: informadur
Održan S.A.I.N.T. caffe na temu 'Tehnološki razvoj i mi'
U Centru za mlade Dubrovnik održan je ove subote još jedan S.A.I.N.T. caffe okrugli stol na kojem se uz kavu diskutiralo o tehnološkom napretku u kontekstu naše svakodnevice.

Posebnost ovog puta je bila što je uz organizatore UR Institut i Informadur, diskusiju moderirao mladi inženjer energetike Ivan Nogolica.

"Brainstormalo se oko toga jesu li društvo i tehnologija odvojivi pojmovi. Tko tu koga usmjerava, mi tehnologiju ili ona nas. Hoćemo li imati bolju i sigurniju budućnost uz tehnološki napredak. Svi sudionici imali su zanimljive poglede na tehnološki napredak. Jedna od misli koja se može izdvojiti s današnjeg susreta je kako je tehnološki napredak teško generalizirati, ali svakako izrazito bitno diskutirati!" - poručili su organizatori.

 


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.