Oblikujte vizual za projekt Kultura kritičkog slušanja i osvojite novčanu nagradu

Autor: , 16-06-2020
Fotografirao: Kulturpunkt
Oblikujte vizual za projekt Kultura kritičkog slušanja i osvojite novčanu nagradu
Kulturpunkt.hr poziva ilustratore i druge vizualne umjetnike da sudjeluju u natječaju oblikovanja prepoznatljivog vizuala projekta.

Kulturpunkt.hr poziva ilustratore i druge vizualne umjetnike da sudjeluju u natječaju oblikovanja prepoznatljivog vizuala projekta "Kultura kritičkog slušanja". Radovi se moraju poslati do 1. srpnja, a honorar odabranoj autorici ili odabranom autoru iznosi četiri tisuće kuna.

Uz najviše dva prijedloga na prijave.kurziv@gmail.com potrebno je poslati obrazloženje ideje do 1000 znakova te ime i prezime autora, adresu te broj telefona ili mobitela. Odabir će izvršiti redakcija portala Kulturpunkt.hr, a odluka će biti objavljena 10. srpnja.

Više informacija o natječaju dostupno je na kulturpunkt.hr.


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.