Prava prilika za sve filmoljupce

Autor: , 19-06-2020
Fotografirao: MMF
Prava prilika za sve filmoljupce
Iskoristi ovu priliku i prijavi se za volontiranje na Motovun film festivalu, zgrabi priliku za ući u svijet filma.

Motovun film festival jedan je od najpoznatijih filmskih festivala u Hrvatskoj, a ove se godine održava u nešto kraćem izdanju od 30. srpnja do 1. kolovoza. 

Iako će filmski program biti “uguran” u svega tri dana, energija, strast, fleksibilnost, pouzdanost, entuzijazam i adrenalin volontera svejedno će biti potreban organizatorima.

Svi punoljetnici s takvim osobinama dobrodošli su prijaviti se za volontiranje na Motovun Film Festivalu. Zauzvrat će dobiti puno znanja i iskustva, pozitivnu energiju te trodnevno uživanje u filmovima, zabavi i druženju.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na http://admin.motovunfilmfestival.com/prijavnica_volunteridodaj_10_1.php

Prijave su otvorene do 5. srpnja, a rezultati odabira bit će objavljeni 10. srpnja 2020. godine.

Više informacija potražite na  https://motovunfilmfestival.com/upusti-se-u-veliku-avanturu-volontiranja-na-mff-u/?fbclid=IwAR3do4gtAfo3Nai4GtdpNmRBbAe7JNAm-sMUzoCz6B_K_tyNJdP5SX2d61o#


Volonterima je osiguran smještaj i tri obroka dnevno.


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.