Prijavite se za ''Ljetnu školu bioetike''

Autor: , 23-06-2020
Fotografirao: SSMH
Prijavite se za ''Ljetnu školu bioetike''
Svjetski savez mladih Hrvatska otvorio je prijave za ovogodišnju "Ljetnu školu bioetike" u Šibeniku.

Mladi će učiti o: filozofskoj podlozi razvoja ljudskih prava, pravnim konceptima zaštite ljudskih prava te o suvremenim bioetičkim pitanjima (poput transrodnosti, priziva savjesti, prava na život), dopuštenog utjecaja društva kroz pravne akte i osiguravanja dobra svakog pojedinca. Program ljetne škole obuhvatit će analizu i istraživanja iz medicinskog, filozofskog i pravnog područja, koje govore o ugrozi zdravlja i rizičnom ponašanju kod mladih.

Svjetski savez mladih Hrvatska u ovoj ljetnoj školi će okupiti stručnjake iz područja bioetike i ljudskih prava. Za sudjelovanje na edukaciji prijaviti se mogu mladi od 18 do 30 godina. Rok za prijavu je nedjelja (28. lipnja).

 

 

Više informacija pronađite na https://web.facebook.com/events/674394893117094/

 

Prijaviti se možete na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrXJKdMRPGc6lzMUCZpJR2jkCTd3rYM1FiqfsVphOQu0RBYA/viewform


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.