Prijavi se s dobrom poduzetničkom idejom na ``Najbolje ideje društvenog poduzetništva´´

Autor: , 24-06-2020
Fotografirao: Agencija lokalne demokracije
Prijavi se s dobrom poduzetničkom idejom na ``Najbolje ideje društvenog poduzetništva´´
Autori pet najboljih ideja bit će odabrani za sudjelovanje na međunarodnoj razmjeni mladih u Italiji u kolovozu/rujnu 2020.

Agencija lokalne demokracije Sisak objavila je natječaj za mlade „Najbolje ideje društvenog poduzetništva“. Autori pet najboljih ideja bit će odabrani za sudjelovanje na međunarodnoj razmjeni mladih u Italiji u kolovozu/rujnu 2020.

Mlada si osoba koja ima vlastitu poduzetničku ideju? Ne bi li bilo sjajno predstaviti svoju ideju i koristiti ju ne samo za stvaranje profita već i za pomoć vršnjacima u potrebi? Prijavi se na naš natječaj i postani dio međunarodne mreže mladih koji podržavaju i razvijaju društveno poduzetništvo!

Ako ste se pronašli u prethodnim pitanjima prijavite se do 12. srpnja putem maila.

Mogu sudjelovati mladi iz cijele Hrvatske.

Natječaj se objavljuje u okviru projekta SWIS-YO: Put prema integritetu i osobnom razvoju osoba s manje mogućnosti. Projekt je usmjeren na pružanje mogućnosti onima koji rade s mladima, posebno onima s manje mogućnosti da steknu vještine, znanje, poznanstva i iskustva u inkluzivnom društvenom poduzetništvu kao razvojnu priliku za sebe i svoje vršnjake. Projekt je nastao iz potrebe za mogućnostima osobnog razvoja, integriteta i uključivanja u društvo bez diskriminacije zbog ekonomskog ili socijalnog statusa.

Detaljnije o uvjetima Natječaja i načinu prijave pronađite na  https://lda-sisak.hr/natjecaj-za-mlade-najbolje-ideje-drustvenog-poduzetnistva/


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.