Prijavi se za kajakarenje na Dunavu

Autor: , 25-06-2020
Fotografirao: Niksy
Prijavi se za kajakarenje na Dunavu
Outward Bound Croatia i Outward Bound Slovačka partneri su na projektu “Create Paddle Ability” u sklopu kojeg organiziraju trening outdoor edukacije koji se temelji na metodama iskustvenog učenja. 

Trening je usmjeren na usvajanje vještina za vođenje programa koji se odvijaju na vodi, s posebnim fokusom na razvoj vještina kajakarenja. 

Ovaj je trening namijenjen edukatorima, facilitatorima, trenerima i osobama koje rade s mladima te s mladim osobama smanjenih mogućnosti. Poželjni sudionici su oni motivirani za učenje novih vještina vezanih za iskustveno učenje te zainteresirani za aktivnosti na otvorenom. Ostala su još 2 slobodna mjesta za sudionike iz Hrvatske. Predznanje kajakarenja je poželjno, ali ne i nužno, važan je samo interes za usvajanje vještina kajakarenja!

Trening će se održati u razdoblju od 7. do 17. listopada 2020. godine u Centru za vodene sportove Čunovo u Bratislavi, dok će ekspedicija ići starim Dunavom, na granici Slovačke i Mađarske.

Treneri tima su certificirani od American Canoe Association (ACA) ili British Canoe Union (BCU) s položenom prvom pomoći.

Sudionicima iz Hrvatske bit će isplaćeni putni troškovi u iznosu do 180 €, a participacija po sudioniku iznosi 169 € što pokriva unajmljivanje kajaka i sve potrebne opreme za 9 dana te transport.

Više informacija pronađite na http://informiraj.me/wp-content/uploads/2020/06/TC-Create-paddle-ability-2020.pdf

Za sve informacije javite se na mail: kora.dvorski@outwardboundcroatia.com.


NOVOSTI

Popunjena mjesta za nutricionističko savjetovanje u Centru za mlade Dubrovnik

Zbog velikog interesa popunjena su mjesta za nutricionističko savjetovanje, hvala svima koji su se prijavili!U Kući Bukovac mališani kroz još dvije radionice otkrivali svijet robotike i programiranja bez ekrana

Na radionicama su sudjelovala djeca iz vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola.Ove subote šesnaesti Le Petit Festival du Theatre

Šesnaesti Le Petit Festival du Theatre održat će se u Dubrovniku ove subote, 4. srpnja, ispred Kneževa dvora u 20 sati!