Prijavi se za kajakarenje na Dunavu

Autor: , 25-06-2020
Fotografirao: Niksy
Prijavi se za kajakarenje na Dunavu
Outward Bound Croatia i Outward Bound Slovačka partneri su na projektu “Create Paddle Ability” u sklopu kojeg organiziraju trening outdoor edukacije koji se temelji na metodama iskustvenog učenja. 

Trening je usmjeren na usvajanje vještina za vođenje programa koji se odvijaju na vodi, s posebnim fokusom na razvoj vještina kajakarenja. 

Ovaj je trening namijenjen edukatorima, facilitatorima, trenerima i osobama koje rade s mladima te s mladim osobama smanjenih mogućnosti. Poželjni sudionici su oni motivirani za učenje novih vještina vezanih za iskustveno učenje te zainteresirani za aktivnosti na otvorenom. Ostala su još 2 slobodna mjesta za sudionike iz Hrvatske. Predznanje kajakarenja je poželjno, ali ne i nužno, važan je samo interes za usvajanje vještina kajakarenja!

Trening će se održati u razdoblju od 7. do 17. listopada 2020. godine u Centru za vodene sportove Čunovo u Bratislavi, dok će ekspedicija ići starim Dunavom, na granici Slovačke i Mađarske.

Treneri tima su certificirani od American Canoe Association (ACA) ili British Canoe Union (BCU) s položenom prvom pomoći.

Sudionicima iz Hrvatske bit će isplaćeni putni troškovi u iznosu do 180 €, a participacija po sudioniku iznosi 169 € što pokriva unajmljivanje kajaka i sve potrebne opreme za 9 dana te transport.

Više informacija pronađite na http://informiraj.me/wp-content/uploads/2020/06/TC-Create-paddle-ability-2020.pdf

Za sve informacije javite se na mail: kora.dvorski@outwardboundcroatia.com.


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.