U Kazalištu Marina Držića predstava za najmlađe ``Šumastikus´´

Autor: , 25-06-2020
Fotografirao: KMD
U Kazalištu Marina Držića predstava za najmlađe ``Šumastikus´´
Kazalištu Marina Držića ovaj tjedan u goste stiže "Šumastikus" koji će na Sceni Bursa 27. lipnja zaigrati od 18 sati za one najmlađe 5+ godina!

"Šumastikus" u izvedbi umjetničke organizacije TeatruM iz Zagreba je predstava o Rozi i Drašku (autori i izvođači Sanja Milardović i Petar Cvirn). Priča od dva naizgled potpuna različita djeteta, odnosno karaktera. Zajedno se nađu u šumi i ovise samo jedno o drugome. Predstava je zamišljena kao dio projekta koji se bavi osvještavanjem mlađih uzrasta, u rasponu od 5 godina starosti do 14 godina starosti, o znanjima preživljavanja u prirodi, prednostima i manama tehnologije te pravim prijateljstvom.


NOVOSTI

Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.


Postanite dio eSTUDENT udruge

Otvorene su prijave za nove članove najveće studentske Udruge eSTUDENT, prijave traju od 25. rujna do 9. listopada 2020. Od sljedećeg tjedna započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.


U sklopu Dana europske baštine 2020., edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.

U sklopu obilježavanja manifestacije Dani europske baštine 2020., Dubrovački muzeji 29. rujna s početkom u 16 sati organiziraju edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju.