Fotografski natječaj ``Smiješak... čitajte!´´

Autor: , 29-06-2020
Fotografirao: Engin_Akyurt
Fotografski natječaj ``Smiješak... čitajte!´´
Uključite se u 15. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.

Natječaj je namijenjen fotografima amaterima, državljanima Republike Hrvatske, bez obzira na dob. Svaki prijavitelj može sudjelovati sa najviše tri fotografije na  kojoj mora biti prikazana osoba koja čita – knjigu, časopis, novine, strip, e-knjigu.

Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd.hcd@gmail.com ili hcd@hcd.hr

Natječaj je otvoren od 1. srpnja do 25. kolovoza, dok će pobjednički radovi biti proglašeni 7. rujna uoči Međunarodnog dana pismenosti.

Ocjenjivački sud će proglasiti tri najuspješnije fotografije. Pobjednike očekuje besplatno članstvo u HČD-u za 2021. godinu, HČD-ov poklon paket te diplomu za osvojeno mjesto u natječaju.

Detaljnije o ovoj temi pročitajte na službenim stranicama HČD-ahttp://hcd.hr/2020/06/19/15-foto-natjecaj-smijesak-citajte/


NOVOSTI

MARE - Premijera filma o kojem se priča

Nakon Berlina, Pule i Sarajeva film „Mare“, redateljice Andree Štake i sjajne Marije Škaričić u glavnoj ulozi, stiže doma.


Sajam svjetskog obrazovanja održat će se i u Dubrovniku - Nizozemska nova hit destinacija za studiranje

Najnoviji World Education Fair, Sajam svjetskog obrazovanja, ove godine će imati dva izdanja, održat će se offline i online.


Uđite u svije volonterstva kroz edukaciju ``Biti volonter´´

Volonterski centar Dubrovnik poziva sve zainteresirane da se prijave za edukaciju "Biti volonter".


Održane radionice robotike i programiranja bez ekrana na Mljetu

Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika su nastavile s gostujućim radionicama robotike i programiranja bez ekrana.


Večeras započinju filmske večeri u Centru za mlade Dubrovnik

Očekuju vas u utorak i četvrtak dva zanimljiva dokumentarna filma.