Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi

Autor: , 08-07-2020
Fotografirao: alihasadd25
Važna vijest za sve koji studiraju ili planiraju studirati u Americi
Strani studenti koji se obrazuju u SAD-u neće moći ući u zemlju ako se nastavi s online nastavom, a ako su već ondje – morat će otići.

Kako prenosi portal Studentski.hr vlada Sjedinjenih Američkih Država neće stranim studentima dozvoliti boravak u državi ako institucije na kojima se obrazuju zbog koronavirusa nastave s online nastavom i u novoj akademskoj godini, piše Hina. Odluka se odnosi na nositelje vize F1 za akademske studije i M1 za stručno usavršavanje.  

Američka imigracijska i carinska policija priopćila je da im Vlada neće odobriti vize te da im granični službenici neće dozvoliti ulazak. Oni pak studenti koji se na teritoriju SAD-a već nalaze morat će otići. Legalno mogu ostati samo ako se upišu u visokoškolsku instituciju koja će provoditi klasičnu nastavu.


NOVOSTI

Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.Fotografirajte more i prijavite se na fotonatječaj

Portal Glas otoka po šesti put, organizira fotonatječaj pod nazivom “Volim to plavo more”.