Izložba Sakupljač Dubrovnik - otvorenje završne faze 

Autor: , 16-07-2020
Fotografirao: ARL
Izložba Sakupljač Dubrovnik - otvorenje završne faze 
U Art radionici Lazareti večeras, 16. srpnja, u 20 sati otvorit će se završna faza sakupljačke i kolektivne izložbe „Sakupljač Dubrovnik“.

Na izložbi će biti izloženi svi već doneseni predmeti i njihove priče, a predstavit će se i radovi umjetnika koji su boravili u sakupljačkoj rezidenciji: crteže Svena Klobučara, priču Staše Aras, radove u nastajanju Nives Sertić i Nataše Rajković i radove koji će biti realizirani do kraja "Sakupljača": Vedrane Klepice, Šimuna Stankova, Ivane Đula.

 

Ovom prilikom pokušat će se okupiti svi ljudi koji su sudjelovali u "Sakupljaču“.

 

Izložba "Sakupljač Dubrovnik" od 16. srpnja bit će otvorena svakog radnog dana od 16 do 21h; a moći će se posjetiti do 21. kolovoza.


Kumulativna i kolektivna sakupljačka izložba "Sakupljač Dubrovnik" realizira se u sklopu projekta "Mjesto zajednice - razvoj DKC Lazareti". Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda".

 


NOVOSTI

Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.Fotografirajte more i prijavite se na fotonatječaj

Portal Glas otoka po šesti put, organizira fotonatječaj pod nazivom “Volim to plavo more”.