Hodaj, trči, vozi - online humanitarna utrka Mliječna staza UNICEF-a

Autor: , 22-07-2020
Fotografirao: UNICEF
Hodaj, trči, vozi - online humanitarna utrka Mliječna staza UNICEF-a
Mliječna staza, humanitarna utrka UNICEF-a, ove se godine održava virtualno uz aplikaciju atlasGo u razdoblju od 5. do 20. rujna 2020. godine.

Svatko može sudjelovati! Uključi se kad, gdje i kako želiš – trči, hodaj, vozi bicikl, kolica, romobil… Ove godine utrka nije kompetitivna, važno je da svi zajedno što brže ostvarimo cilj za djecu s teškoćama i njihove obitelji!

Prijaviti se možete u više kategorija, odnosno birate paket koji Vam najviše odgovara.

Prije početka utrke potrebno se registrirati na stranici utrka.hr i odabrati startni paket koji ćete kasnije dobiti na kućnu adresu. Kotizacija je ujedno donacija za djecu  s teškoćama. Dva tjedna prije utrke na email adresu primit ćete upute za korištenje aplikacije atlasGo i sudjelovanje u virtualnoj utrci. 

U razdoblju trajanja utrke, odaberite vrijeme i lokaciju koji Vam odgovaraju, pokrenite aplikaciju i trčite, hodajte, vozite bicikl, kolica, romobil za djecu s teškoćama! Kako bi prikupili što više kilometara mogućnosti, sudjelovati možete i više puta.

Više informacija potražite na stranicama Mliječne staze.


NOVOSTI

Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.



Fotografirajte more i prijavite se na fotonatječaj

Portal Glas otoka po šesti put, organizira fotonatječaj pod nazivom “Volim to plavo more”.