Prijavite fotografije na INCLUSION photo challenge

Autor: , 22-07-2020
Fotografirao: BIZkoshnica
Prijavite fotografije na INCLUSION photo challenge
BIZkoshnica Coworking: projekt "INCLUSION! Actions across boundaries". Sudjeluj u challengeu!

Svoje fotografije mogu prijaviti mladi koji žele foto pričom izraziti što za njih znači inkluzija. Nakon provedbe natječaja, organizirat će se izložba fotografija u 11 zemalja čije organizacije sudjeluju u projektu. INCLUSION photo challenge okupit će autore iz 11 europskih zemalja: Njemačke, Španjolske, Portugala, Grčke, Italije, Rumunjske, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Ujedinjenog Kraljevstva, Irske i Hrvatske.

Autori na natječaj šalju najviše tri fotografije (minimalne veličine 2400×3600 MP). Uz fotografiju šalju i opis (do 300 riječi) koji objašnjava priču "iza" fotografije te na koji način fotografija prikazuje inkluziju ili nedostatak inkluzije. 

Na INCLUSION photo challenge sudionici se mogu prijaviti pojedinačno ili timski. Rok za slanje fotografija je 30. rujna. Radovi se prijavljuju na e-mail: karla.morales@yeppeurope.org.

 

Više doznajte na https://www.bizkoshnica.biz/inclusion-photo-challenge/

 

 


NOVOSTI

Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.Fotografirajte more i prijavite se na fotonatječaj

Portal Glas otoka po šesti put, organizira fotonatječaj pod nazivom “Volim to plavo more”.