Još jedan novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku - Specijalistički diplomski stručni studij Hotelijerstvo

Autor: , 29-07-2020
Fotografirao: UNIDU
Još jedan novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku - Specijalistički diplomski stručni studij Hotelijerstvo
Ministarstvo znanosti i obrazovanja izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Hotelijerstvo.

Studij će se izvoditi na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju od iduće, akademske 2020./2021. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica hotelijerstva s kraticom struč. spec. oec.

 

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo, gastronomija koje Sveučilište izvodi već četvrtu godinu.

 

Upisna kvota

Upisna kvota je 25 redovitih i 10 izvanrednih studenata. Prijave za upis zaprimat će se od 16. do 30. rujna 2020. Sve potrebne informacije mogu se naći na stranicama Sveučilišta www.unidu.hr/upisi, ili dobiti telefonom na broj: 445 910 i na e-mail adresu: strucni.ekonomija@unidu.hr.

 

Uvjet upisa

Specijalistički diplomski stručni studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući preddiplomski studij u polju ekonomije ili završen neki drugi preddiplomski studij uz obvezu polaganja razlikovnih ispita.


NOVOSTI

Prijavite se na međunarodno natjecanje za srednjoškolce iz STEM područja Brain Bee

Neuro_Nada naziv je studentske organizacije koja radi na sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja i promicanju javnog obrazovanja o neroznanosti, a koja trenutno radi na pokretanju natjecanja Brrain Bee


Centar za mlade Dubrovnik na Međunarodni dan mladih otvara svoja vrata

Otvorenje Centra za mlade Dubrovnik i obilježavanje Međunarodnog dana mladih uz prigodan program i radionice.


Hrvatska narodna banka traži studente za stručnu praksu

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima u stjecanju praktičnih znanja i radnih iskustava raspisuje u 2020. godini natječaj za obavljanje studentske stručne prakse.Fotografirajte more i prijavite se na fotonatječaj

Portal Glas otoka po šesti put, organizira fotonatječaj pod nazivom “Volim to plavo more”.