Još jedan novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku - Specijalistički diplomski stručni studij Hotelijerstvo

Autor: , 29-07-2020
Fotografirao: UNIDU
Još jedan novi studij na Sveučilištu u Dubrovniku - Specijalistički diplomski stručni studij Hotelijerstvo
Ministarstvo znanosti i obrazovanja izdalo je dopusnicu Sveučilištu u Dubrovniku za izvođenje specijalističkoga diplomskog stručnog studija Hotelijerstvo.

Studij će se izvoditi na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju od iduće, akademske 2020./2021. godine, traje dvije godine a njegovim završetkom stječe se titula stručni/a specijalist/specijalistica hotelijerstva s kraticom struč. spec. oec.

 

Studij je nastavak preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo, gastronomija koje Sveučilište izvodi već četvrtu godinu.

 

Upisna kvota

Upisna kvota je 25 redovitih i 10 izvanrednih studenata. Prijave za upis zaprimat će se od 16. do 30. rujna 2020. Sve potrebne informacije mogu se naći na stranicama Sveučilišta www.unidu.hr/upisi, ili dobiti telefonom na broj: 445 910 i na e-mail adresu: strucni.ekonomija@unidu.hr.

 

Uvjet upisa

Specijalistički diplomski stručni studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući preddiplomski studij u polju ekonomije ili završen neki drugi preddiplomski studij uz obvezu polaganja razlikovnih ispita.


NOVOSTI

Izložba fotografija ''Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom''

Otvorenje izložbe je večeras, 23. listopada u atriju palače Sponza u 19:30 sati. Izložba ostaje otvorena do 3. studenog.


Prijavite se za Rockwool Adriatic stipendije

Već 13 godina zaredom u sklopu projekta “Je li plava boja vaše latice?” Rockwool Adriatic je raspisao natječaj za prestižne učeničke i studentske stipendije.


DUFF gledaniji nego ikad. Otkrili smo zašto se prijavio veliki broj filmaša!

Dubrovnik film festival unatoč koroni ostvaruje izvrsne rezultate.


Najavljena Lokalna akademija za politički razvoj u Dubrovniku

Udruga Bonsai, u suradnji s Akademijom za politički razvoj i Udrugom gradova je na konferenciji za tisak održanoj danas u Centru za mlade Dubrovnik najavila Lokalnu akademiju za politički razvoj


Prilika za volontiranje u Poljskoj

Fundacja Rozwoju Spoleczenstwa Przedsiebiorczego traži volontere za projekt koji počinje 1. siječnja.