Prijavite se za novi ciklus radionica brodomaketarstva

Autor: , 12-09-2020
Fotografirao: Nave Dumins
Prijavite se za novi ciklus radionica brodomaketarstva
U utorak 15. rujna počinje novi ciklus radionica brodomaketarstva u Centru brodomaketarstva na Batali (Ulica Nikole Tesle 10).
 
Centar brodomaketarstva i Radionice brodomaketarstva vodi Mladen Mitić, nagrađivani brodomaketar, predsjednik udruge Nave Dumins, uz pomoć Vladimira Glavočića predsjednika Društva brodomodelara Argosy.
 
Na radionice se mogu prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Sudjelovati mogu i učenici srednjih škola, studenti i građani.
 
 
Radionice brodomaketarstva će se održavati kroz cijelu školsku godinu utorkom i četvrtkom u terminu od 17:30 do 19:00 u Centru brodomaketarstva na Batali. Ovisno o broju prijavljenih možda bude neke promjene u terminima.
 
Radionice su otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati radionice.

NOVOSTI

Bože, čuvaj Hrvatsku! - osobni osvrt Josipe Čović na strašne posljedice potresa

Svi smo trenutno u mislima i molitvama uz Petrinju, Sisak i ostala mjesta stradala ovim strašnim potresom, a misli o svemu što se događa prenijela je Josipa Čović kroz osobni osvrt.


SozialMarie - prijevite projekt društvene inovacije

Otvoren je 17. po redu natječaj SozialMarie za jednu od najstarijih i najuglednijih europskih nagrada za društvene inovacije.


Humanitarni koncert grupe Silente

Večeras, od 20:00 sati, grupa Silente će započeti s live stream-om svog posebnog online koncerta koji će održati iz Kazališta Marina Držića u Dubrovniku.


Stipendije za studente iz STEM područja

ICT tvrtka Comping raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima STEM područja.


Radionica fotografije za djelatnike u kulturi

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti poznavanje fotografije.