Predstavljanje udruga koje djeluju u Centru za mlade Dubrovnik građanima i strateškim partnerima

Autor: , 24-09-2020
Fotografirao: Centar za mlade Dubrovnik
Predstavljanje udruga koje djeluju u Centru za mlade Dubrovnik građanima i strateškim partnerima
Iz Centra za mlade Dubrovnik pozivaju Vas na jedan mali susret i predstavljanje potencijala za suradnju koji će se i kao dio manifestacije Dan otvorenih vrat udruga 2020. održati u petak, 25. rujna od 9 do 15 sati.

Tijekom dana moći ćete se upoznati s radom svih udruga, a to su: Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

Neka od područja s kojima se naveden udruge bave su programiranje robota, STEM radionice, biološka istraživanja, savjetovanja o karijerama i održivom razvoju, filmska produkcija, RC modeli, mogućnostima volontiranja, ali i psihološkim savjetovanjem.

 

Podsjetimo kako je  Centar za mlade Dubrovnik službeno 12. kolovoza otvorio svoja vrata mladima i svima koji rade s njima. Centar predstavlja civilno-javno partnerstvo Grada Dubrovnika i devet organizacija civilnog društva širokog područja djelovanja koje za cilj ima poticanje razvoja mladih. Sukladno tome udruge koje djeluju pod okriljem Centra žele se predstaviti građanima i razvijati strateška partnerstva osobito s odgojno-obrazovnim ustanovama.

 

 

 

 

 

 


NOVOSTI

Izložba fotografija ''Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom''

Otvorenje izložbe je večeras, 23. listopada u atriju palače Sponza u 19:30 sati. Izložba ostaje otvorena do 3. studenog.


Prijavite se za Rockwool Adriatic stipendije

Već 13 godina zaredom u sklopu projekta “Je li plava boja vaše latice?” Rockwool Adriatic je raspisao natječaj za prestižne učeničke i studentske stipendije.


DUFF gledaniji nego ikad. Otkrili smo zašto se prijavio veliki broj filmaša!

Dubrovnik film festival unatoč koroni ostvaruje izvrsne rezultate.


Najavljena Lokalna akademija za politički razvoj u Dubrovniku

Udruga Bonsai, u suradnji s Akademijom za politički razvoj i Udrugom gradova je na konferenciji za tisak održanoj danas u Centru za mlade Dubrovnik najavila Lokalnu akademiju za politički razvoj


Prilika za volontiranje u Poljskoj

Fundacja Rozwoju Spoleczenstwa Przedsiebiorczego traži volontere za projekt koji počinje 1. siječnja.