MARE - Premijera filma o kojem se priča

Autor: , 01-10-2020
Fotografirao: Kinematografi Dubrovnik
MARE - Premijera filma o kojem se priča
Nakon Berlina, Pule i Sarajeva film „Mare“, redateljice Andree Štake i sjajne Marije Škaričić u glavnoj ulozi, stiže doma.

Snimljen u cjelosti u Konavlima prvu će projekciju na jugu Hrvatske imati na Grudi, 2. listopada, a Dubrovčani ga mogu pogledati u subotu 3. listopada i to u Dvorani Visia u dva termina - 19 i 21 sat na kojima će biti i ekipa filma.

S obzirom na epidemiološka ograničenja i razmak koji se mora poštivati u zatvorenim kino dvoranama ograničen je broj publike pa se pozivaju svi zainteresirane da na vrijeme osiguraju mjesto kupovinom ulaznica na blagajnama kina ili na stranici www.ulaznice.hr.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.