Prijavite se za natječaj za izbor najboljeg projekta i osvojite laptop

Autor: , 05-10-2020
Fotografirao: AMPEU
Prijavite se za natječaj za izbor najboljeg projekta i osvojite laptop
Pobjednik natječaja osvojit će prijenosno računalo (laptop), a prigodne nagrade bit će uručene i finalistima natječaja (2. i 3. mjesto).

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i hrvatska Radna skupina stručnjaka za ECVET pozivaju vas na sudjelovanje u natječaju za izbor projekta međunarodne mobilnosti učenika s najuspješnijom primjenom ECVET-a.

 Cilj natječaja je odabrati projekt međunarodne mobilnosti učenika s najuspješnijom primjenom ECVET-a, a prijaviti se mogu sve strukovne škole u Republici Hrvatskoj (prijavitelji i članovi konzorcija) kojima su odobreni projekti na natječaju za program Erasmus+ Ključna aktivnost 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, rok 12. veljače 2019. godine.

 Krajnji rok za podnošenje prijava je 11. listopada 2020. godine. Pobjednik natječaja osvojit će prijenosno računalo (laptop), a prigodne nagrade bit će uručene i finalistima natječaja (2. i 3. mjesto).

 

Više informacija i prijavnicu potražite na https://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/natjecaj-za-izbor-projekta-s-najuspjesnijom-primjenom-ecvet-a/?fbclid=IwAR3jqql7lENKfxukAGs4g5ktl49AfPgDB5ilVyP6vTOLDprZl5SB-W2rSRA


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.