Zašto se prijaviti na Lokalnu akademiju političkog razvoja? Imamo devet razloga!

Autor: , 06-10-2020
Fotografirao: LAPR
Zašto se prijaviti na Lokalnu akademiju političkog razvoja? Imamo devet razloga!
U Dubrovnik uskoro stiže Lokalna akademija političkog razvoja.

 Točnije trajat će od 23. do 25. listopada  i održati će se u Centru za mlade Dubrovnik. Najvažnija stvar je da prijave traju još ovaj tjedan i to do nedjelje, 11. listopada, do ponoći. Ako se još razmišljate bi li sudjelovali u projektu u kojem ćete zasigurno nešto novo naučiti od brojnih gostiju i govornika, pogledajte devet razloga zašto biste se trebali prijaviti:

 

 

 

  1. Ako želiš izaći iz svog "balona " istomišljenika.
  2. Ako želiš upoznati cool ekipu iz cijele županije spremnu za konstruktivnu debatu.
  3. Ako želiš pronaći partnere za provedbu postojećih projekata ili realizaciju projektnih ideja.
  4. Ako zanima te kako bolje i učinkovitije doprinijeti promjeni u svojoj okolini.
  5. Ako zanima te čuti i razgovarati jedan na jedan sa uglednim predavačima iz cijele zemlje.
  6. Ako želiš unaprijediti svoje vještine debatiranja.
  7. Ako zanima te učinkovitija, manja i transparentnija lokalna samouprava.
  8. Ako vjeruješ u održiv ekonomski razvoj i zanimaju te uspješni primjeri.
  9. Ako imaš stav i želiš ga iznijeti.

 

 

Detaljan program i prijavnicu pronađite na http://www.udrugabonsai.hr/newbonsai/archives/2534?fbclid=IwAR2gf5FwmRI3ZJqHH3oMMhUryHsssu7U8_DJme_d_UD4gShNVppyfqqiBm0

 

 

 

 

 

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai u suradnji s Akademijom za politički razvoj (APR) i Udrugom gradova poziva zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave za sudjelovanje u LAPR edukativnom programu poticanja razvoja, dijaloga i umrežavanja dionika u lokalnim sredinama. Program će se održavati u Dubrovniku od 23. do 25. listopada, a namijenjen je lokalnim akterima uprave, medija, civilnoga društva, znanstvene zajednice i poduzetništva iz Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Lokalni APR u Dubrovniku dio je projekta „LAPR – Lokalni programi APR-a“ te stiže u Dubrovnik na inicijativu Udruge Bonsai koja dugi niz godina promovira volonterstvo, aktivno građanstvo i kulturu dijaloga. Program je namijenjen osnaživanju lokalnih dionika na području aktivnog i demokratskog građanstva i njihovom aktivnom uključivanju u sve segmente društvenog života u lokalnoj zajednici. Do sada je provedeno 5 ciklusa Lokalne akademije i to u Splitu, Osijeku, Zaprešiću, Varaždinu i Čakovcu, a sada po prvi puta dolazi u našu najjužniju županiju.

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.