Sveučilište raspisalo Natječaj za upis prve generacije na poslijediplomski doktorski studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Autor: , 06-10-2020
Fotografirao: UNIDU
Sveučilište raspisalo Natječaj za upis prve generacije na poslijediplomski doktorski studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju
Rok za prijavu na ovaj studij je 23. listopada 2020., a očekivani početak nastave 13. studenoga. 

 

Natječaj za upis prve generacije studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj 2020./2021. godini objavljen je na web-stranici Sveučilišta u Dubrovniku www.unidu.hr.

 

Studij traje šest semestara (tri godine) i njegovim završetkom stječe se akademski naziv doktor znanosti iz područja društvenih znanosti, polja ekonomija. Upisna kvota je 30 studenata, a studenti će moći birati između pet modula: Digitalno poslovanje, Međunarodno poslovanje, Marketing, Turizam i Menadžment. 

 

Iznos školarine po semestru iznosi 18.300,00 kuna, a za alumne Sveučilišta u Dubrovniku  i Sveučilišta u Zagrebu iznosi 15.000,00 kuna po semestru. 

 

Tekst Natječaja, uvjeti upisa, prijavni obrazac i sve potrebne informacije mogu se dobiti na mrežnoj stranici studija: https://www.unidu.hr/poslovna-ekonomija-u-digitalnom-okruzenju/,  na e-mail: phd.epe@unidu.hr ili na broj: +385 99 7552 257.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.