Promocija romana “Pet dana u Londonu” i “Treba pitati Temidu”

Autor: , 07-10-2020
Fotografirao: Društvo Slagalica
Promocija romana “Pet dana u Londonu” i “Treba pitati Temidu”
Za sve ljubitelje kriminalističkog žanra društvo Slagalica organizira promociju dva nova romana u svom izdanju.

Riječ je o autorskom prvijencu Ive Fraske pod nazivom “Pet dana u Londonu” i drugi u seriji slučajeva inspektora Marinovića “Treba pitati Temidu” autorice Renate Zlatković.

Predstavljanje će se održati u četvrtak, 8. listopada, u 19 sati u kinu Jadran, a uz autore sudjeluju Matija Nenadić, Lucijana Pendo i Katarina Palinić. Za glazbeni dio programa su zaduženi Maja Grgić i Srđan Marković.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.