U UTORAK FILMSKA VEČER U CENTRU ZA MLADE - #Big Fertility: It`s all about the money

Autor: , 16-10-2020
Fotografirao: informadur
U UTORAK FILMSKA VEČER U CENTRU ZA MLADE -  #Big Fertility: It`s all about the money
U utorak u Centru za mlade Dubrovnik očekuje vas još jedna zanimljiva projekcija
U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.
 
Filmski susreti namijenjeni su mladima, osobito srednjoškolcima, a započinjat će od 20 sati. Svaka filmska večer imati će određenu temu koja će ujedno biti i povod za razgovor nakon projekcije, osobito s gostima stručnjacima iz spomenutih područja. Večeri će moderirati tajnik udruge Luža Igor Miošić.
 
 
 
UTORAK 20. LISTOPADA 

FILM – #Big Fertility: It`s all about the money

                Tema: Etička pitanja u vezi s nastankom života - Surogatno majčinstvo. Pogledajte priču Kelly Martinez koja je bila surogat majka trima parovima, a kojoj je prijetila financijska propast nakon komplikacija koje su joj ugrozile život tijekom trećeg surogatstva.

 

Trailer:

 

Molimo da se prilikom dolaska pridržavate svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja koji je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) te da obvezno dezinficirate ruke sredstvom za dezinfekciju i nosite zaštitne maske.


NOVOSTI

Izložba fotografija ''Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom''

Otvorenje izložbe je večeras, 23. listopada u atriju palače Sponza u 19:30 sati. Izložba ostaje otvorena do 3. studenog.


Prijavite se za Rockwool Adriatic stipendije

Već 13 godina zaredom u sklopu projekta “Je li plava boja vaše latice?” Rockwool Adriatic je raspisao natječaj za prestižne učeničke i studentske stipendije.


DUFF gledaniji nego ikad. Otkrili smo zašto se prijavio veliki broj filmaša!

Dubrovnik film festival unatoč koroni ostvaruje izvrsne rezultate.


Najavljena Lokalna akademija za politički razvoj u Dubrovniku

Udruga Bonsai, u suradnji s Akademijom za politički razvoj i Udrugom gradova je na konferenciji za tisak održanoj danas u Centru za mlade Dubrovnik najavila Lokalnu akademiju za politički razvoj


Prilika za volontiranje u Poljskoj

Fundacja Rozwoju Spoleczenstwa Przedsiebiorczego traži volontere za projekt koji počinje 1. siječnja.