U UTORAK FILMSKA VEČER U CENTRU ZA MLADE - #Big Fertility: It`s all about the money

Autor: , 16-10-2020
Fotografirao: informadur
U UTORAK FILMSKA VEČER U CENTRU ZA MLADE -  #Big Fertility: It`s all about the money
U utorak u Centru za mlade Dubrovnik očekuje vas još jedna zanimljiva projekcija
U Centru za mlade Dubrovnik u organizaciji Udruge za promicanje medijske kulture Luža održavat će se projekcije filmova bioetičke, društvene i socijalne tematike.
 
Filmski susreti namijenjeni su mladima, osobito srednjoškolcima, a započinjat će od 20 sati. Svaka filmska večer imati će određenu temu koja će ujedno biti i povod za razgovor nakon projekcije, osobito s gostima stručnjacima iz spomenutih područja. Večeri će moderirati tajnik udruge Luža Igor Miošić.
 
 
 
UTORAK 20. LISTOPADA 

FILM – #Big Fertility: It`s all about the money

                Tema: Etička pitanja u vezi s nastankom života - Surogatno majčinstvo. Pogledajte priču Kelly Martinez koja je bila surogat majka trima parovima, a kojoj je prijetila financijska propast nakon komplikacija koje su joj ugrozile život tijekom trećeg surogatstva.

 

Trailer:

 

Molimo da se prilikom dolaska pridržavate svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja koji je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) te da obvezno dezinficirate ruke sredstvom za dezinfekciju i nosite zaštitne maske.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.