Prilika za volontiranje u Poljskoj

Autor: , 22-10-2020
Fotografirao: FRSP
Prilika za volontiranje u Poljskoj
Fundacja Rozwoju Spoleczenstwa Przedsiebiorczego traži volontere za projekt koji počinje 1. siječnja.

Partnerska organizacija Outward Bounda traži kandidate za dugoročno volontiranje u trajanju od 10 mjeseci. Volonter/ka mora imati između 18 i 30 godina te biti registrirana u bazi Europskih snaga solidarnosti. Troškovi volontera (putovanje, prijevoz, smještaj, hrana i džeparac) pokriveni su iz projektnog budžeta.

Volontirati se može u uredu organizacije ili u centru za kulturu u mjestu Wola. Detalje o projektu "Volunteering project in Silesia: Culture – a way to integration" pronađite na https://volo.frsp.eu/en/2020/10/07/volunteering-project-in-poland-culture/


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.