Prilika za volontiranje u Poljskoj

Autor: , 22-10-2020
Fotografirao: FRSP
Prilika za volontiranje u Poljskoj
Fundacja Rozwoju Spoleczenstwa Przedsiebiorczego traži volontere za projekt koji počinje 1. siječnja.

Partnerska organizacija Outward Bounda traži kandidate za dugoročno volontiranje u trajanju od 10 mjeseci. Volonter/ka mora imati između 18 i 30 godina te biti registrirana u bazi Europskih snaga solidarnosti. Troškovi volontera (putovanje, prijevoz, smještaj, hrana i džeparac) pokriveni su iz projektnog budžeta.

Volontirati se može u uredu organizacije ili u centru za kulturu u mjestu Wola. Detalje o projektu "Volunteering project in Silesia: Culture – a way to integration" pronađite na https://volo.frsp.eu/en/2020/10/07/volunteering-project-in-poland-culture/


NOVOSTI

Radionica Foruma mladih ``Rukama složeno ´´ u još do sada nikad viđenom formatu

Izložba "Rukama složeno" kao završnica druge radionice Foruma mladih za školsku godinu 2020/21, otvorena je 25. studenog u Centru za mlade Dubrovnik.


Predavanje hrvatskog fizičara Ivana Puljka – Postanak, evolucija i kraj svemira.

U Centru za mlade Dubrovnik u petak, 4. prosinca, u 18 sati hrvatski fizičar, profesor i političar Ivica Puljak održat će predavanje „Postanak, evolucija i kraj svemira“.


Online predstavljanje rezultata projekta Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra u Lazaretima

Projekt „Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


Prigodnim programom u Centru za mlade Dubrovnik obilježen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Istaknuto kako je važno osvijestiti žrtve kako krivnja nije na njima.


Sedmi Dani kulturnih i kreativnih industrija

Dubrovačka razvojna agencija DURA i Grad Dubrovnik pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, sedmu godinu zaredom održavaju manifestaciju “Dani kreativnih i kulturnih industrija”.