U Sponzi otvorena izložba fotografija Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom

Autor: , 26-10-2020
Fotografirao: ZTK
U Sponzi otvorena izložba fotografija Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom
Izložba fotografija "Dubrovnik - portret grada Camerom obscurom" otvorena je 23. listopada u Palači Sponza.

Izložbu je organizirao Hrvatski fotosavez, u suradnji s Osnovnom školom Lapad i Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika te uz potporu Grada Dubrovnika.

Fotografije su nastale 2019. u radionici s učenicima Osnovne škole Lapad, čime je Dubrovnik postao dijelom jedinstvene fotografske platforme, zajedno s ostalim hrvatskim gradovima obrađenim u četverogodišnjem ciklusu. U radionici su sudjelovali Nika Alamat, Viktorija Bekić, Carmen Fabris, Bruna Grgić, Paula Mihatović, Andrijana Moretić, Nikola Mrvalj, Alessandro Radojičić, Nora Ramadan, Nadija Šimunović, Ivana Šošić, Leona Šuljak i Hrvoje Vuletić. Voditeljica radionice bila je Zlata Medak, a suradnici Predrag Bosnar, Fany Bilić i Tomo Sjekavica.

Izložba ostaje otvorena do 3. studenog.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.