Projekcija filma Earthlings u Centru za mlade Dubrovnik

Autor: , 27-10-2020
Fotografirao: Informadur
Projekcija filma Earthlings u Centru za mlade Dubrovnik
U Centru za mlade u četvrtak, 29. listopada, možete prisustvovati filmskoj večeri na kojoj će biti projekcija filma Earthlings, a koja započinje u 20 sati.

 Tema filma se bavi etičkim pitanjima vezanima uz alternativne stilovi prehrane i života / prava životinja. Earthlings, u prijevodu Zemljani, višestruko je nagrađivani dokumentarni film snimljen 2005. čiji je scenarist, producent i redatelj Shaun Monson u koprodukciji s Persiom White. Narator u filmu je holivudski glumac i aktivist za životinjska prava Joaquin Phoenix, a originalnu glazbu za film potpisuje glazbenik i aktivist Moby.

Film je šokantni prikaz bešćutnog odnosa ljudi prema životinjama, svega onoga što se zbiva iza zatvorenih vrata, daleko od očiju javnosti. Večer organizira Udruga za promicanje medijske kulture Luža. Ne zaboravite maskice ponijeti sa sobom. Vidimo se u četvrtak u Centru za mlade na projekciji.

Ulaz je naravno besplatan. Ponesite maskice!

 

Trailer:


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.