Prijavite se za studij kazališta i plesa u Amsterdamu

Autor: , 29-10-2020
Fotografirao: ATD
Prijavite se za studij kazališta i plesa u Amsterdamu
Akademija za kazalište i ples pri Sveučilištu u Amsterdamu poziva na prijavu za diplomske studijske programe DAS Theatre i DAS Choreography.

 Prijave su otvorene umjetnicima/ama koji rade u području izvedbenih umjetnosti. Riječ je o dvogodišnjim studijima istraživačkih i kustoskih praksi u kazalištu te koreografije, a uvjet za prijavu je završen preddiplomski studij izvedbenih umjetnosti ili srodnih disciplina.

Više informacija o uvjetima i načinu prijave za kazališni studij dostupno je u pozivu na engleskom jeziku, dok poziv i prijavnicu za studij koreografije možete potražiti  https://www.atd.ahk.nl/en/dance-programmes/das-choreography/admission/

 

Rok za prijavu na oba programa je 12. studenog 2020. godine.


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.