Prijavite se za radionicu izrade životopisa u Centru za mlade Dubrovnik

Autor: , 11-11-2020
Fotografirao: Informadur
Prijavite se za radionicu izrade životopisa u Centru za mlade Dubrovnik
U Centru za mlade Dubrovnik u ponedjeljak, 16. studenog s početkom u 16 sati održat će se besplatna radionica izrade životopisa u Europass formatu. Radionicu organizira udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik.

 

Cilj radionice je naučiti sudionike kako se predstaviti na najbolji mogući način kroz pisanu formu, kako prikazati znanja i vještine na kreativan i zanimljiv način te kako „upasti“ u oko svakom poslodavcu. Radionica će pružiti smjernice za izradu dokumenta, tips & tricks za predstavljanje te kako izbjeći najčešće pogreške u procesu prijave za posao. Sastojat će se od dva dijela: uvodni dio (informacije o Europassu, opće upute) te praktičnog dijela u kojem će se na interaktivan način pomoći sudionicima da naprave vlastiti CV.

 

Ako želiš biti primijećen u moru prijava za posao, želiš ići na programe mobilnosti i stručne prakse, ili jednostavno želiš biti spreman u slučaju da ti CV bude trebao, prijavi se i sudjeluj u radionici.

 

*Zbog mjera Stožera, obvezno je prijaviti se za sudjelovanje putem e-mail adrese info@ckmdubrovnik.hr ili putem Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik. Broj sudionika je ograničen!


Poželjno je da sudionici imaju vlastito prijenosno računalo.

 

Centar za mlade Dubrovnik nalazi se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a u Gružu.

 


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.