Prijavite se za radionicu izrade životopisa u Centru za mlade Dubrovnik

Autor: , 11-11-2020
Fotografirao: Informadur
Prijavite se za radionicu izrade životopisa u Centru za mlade Dubrovnik
U Centru za mlade Dubrovnik u ponedjeljak, 16. studenog s početkom u 16 sati održat će se besplatna radionica izrade životopisa u Europass formatu. Radionicu organizira udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik.

 

Cilj radionice je naučiti sudionike kako se predstaviti na najbolji mogući način kroz pisanu formu, kako prikazati znanja i vještine na kreativan i zanimljiv način te kako „upasti“ u oko svakom poslodavcu. Radionica će pružiti smjernice za izradu dokumenta, tips & tricks za predstavljanje te kako izbjeći najčešće pogreške u procesu prijave za posao. Sastojat će se od dva dijela: uvodni dio (informacije o Europassu, opće upute) te praktičnog dijela u kojem će se na interaktivan način pomoći sudionicima da naprave vlastiti CV.

 

Ako želiš biti primijećen u moru prijava za posao, želiš ići na programe mobilnosti i stručne prakse, ili jednostavno želiš biti spreman u slučaju da ti CV bude trebao, prijavi se i sudjeluj u radionici.

 

*Zbog mjera Stožera, obvezno je prijaviti se za sudjelovanje putem e-mail adrese info@ckmdubrovnik.hr ili putem Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik. Broj sudionika je ograničen!


Poželjno je da sudionici imaju vlastito prijenosno računalo.

 

Centar za mlade Dubrovnik nalazi se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a u Gružu.

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.