Prilika za stručnu praksu u njemačkim tvrtkama

Autor: , 12-11-2020
Fotografirao: nikolaus_bader
Prilika za stručnu praksu u njemačkim tvrtkama
Objavljen je natječaj German Eastern Business Association-a za stipendijski program stručne prakse u njemačkim tvrtkama u 2021. godini za zemlje zapadnog Balkana.

Prijaviti se mogu osobe mlađe od 29 godina – studenti na zadnjoj godini preddiplomskog studija, studenti diplomskog ili poslijediplomskog studija te osobe koje su završile diplomski studij – koje vrlo dobro poznaju engleski ili njemački jezik.

Program se provodi u sljedećim područjima: ekonomija i financije, inženjerstvo i tehničke znanosti, informatika, novinarstvo, germanistika, agronomija, infrastruktura kvalitete, tehnologije vezane uz klimu i okoliš. Program traje između tri mjeseca i pola godine, počevši 1. srpnja 2021. godine.

Prijave su otvorene do 16. studenog 2020. godine.

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na poveznici.


NOVOSTI

Intervju: Margherite Pevere, međunarodna umjetnica

Samostalnom BioArt izložbom "WOMBS" međunarodne umjetnice održao se Dubrovnik Postmodern izložbeni program u organizaciji UR Instituta u Centru za mlade


Proslavite Međunarodni dan mladih u Centru za mlade

U Centru za mlade pripremljen je zanimljiv program povodom dana mladih


O globalnim ekonomskim izazovima na konferenciji DIEM Sveučilišta u Dubrovniku

5. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2021) održat će se 2. i 3. srpnja 2021. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.


Mihaela Domaćin: Iskustvo studiranja u inozemstvu

Talentirana Dubrovkinja Mihaela Domaćin uspjela je spojiti dvije velike ljubavi: ljubav prema plesu i jezicima, te je uz studiranje jezika na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, nastavila njegovati svoj plesni izričaj u klubu Bolero.


14. Međunarodni festival opernih arija „TINO PATTIERA“

Međunarodni festival opernih arija „Tino Pattiera“, njegovo četrnaesto izdanje, održat će se ove godine u Dubrovniku od 29. lipnja do 6. srpnja.