Stipendije za studente iz STEM područja

Autor: , 30-11-2020
Fotografirao: PBZ
Stipendije za studente iz STEM područja
Privredna banka Zagreb dodjeljuje 32 stipendije iz STEM područja.

 Stipendije su namijenjene izvrsnim studente elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno–matematičkih i srodnih studija, s otvorenim rokom prijave do ispunjenja planiranog broja stipendija u svakoj kalendarskoj godini.

Visina mjesečne stipendije za vrijeme trajanja redovitog studiranja dodjeljuje se u mjesečnom iznosu 3.000,00 kuna neto kroz cijelu kalendarsku godinu.

Privredna banka Zagreb d.d. kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj i kvalitetne kadrove oblikujući tako nove standarde u bankarskom poslovanju. Ulaganja u intelektualni kapital osnovna je pretpostavka izvrsnosti u kvaliteti usluga i visoke konkurentnosti na suvremenom bankarskom tržištu.

 

Zahtjeve za stipendiju kontinuirano zaprimamo na e-mail stipendija@pbz.hr. 

Više detalja o uvjetima natječaja http://student.pbz.hr/stipendije/


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.