Godišnje stipendije Bavarskog visokoškolskog centra

Autor: , 01-12-2020
Fotografirao: BAYHOST
Godišnje stipendije Bavarskog visokoškolskog centra
Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu nudi godišnje stipendije za diplomske, poslijediplomske i doktorske studije.

Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST - Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost- und Südosteuropa) kandidatima iz Hrvatske nudi godišnje stipendije za diplomske (master) te poslijediplomske ili doktorske studije na bavarskim visokim učilištima u akademskoj godini 2021./2022. Moguće je i financiranje jednogodišnjega studijskog boravka u Bavarskoj kao dijela doktorskoga studija u matičnoj zemlji.

Stipendije se isplaćuju u mjesečnom iznosu od 853€. Jednogodišnje stipendije mogu se produljiti dva puta do najviše tri godine.

Obrasci za prijavu, upute o potrebnim prilozima i dodatna objašnjenja nalaze se na https://www.uni-regensburg.de/bayhost/english-1/bayhost/english/scholarships/study-in-bavaria/index.html

 

 


NOVOSTI

Prijavite se na besplatni online turnir "League of Legends"

Nakon niza Call of Duty: Warzone turnira, Informatički klub Futura i Kenova gaming vam donose novi besplatni online turnir.


Održano predavanje "Zaštita i prezentacija muzejske građe"

Viši kustosi Dubrovačkih muzeja Barbara Margaretić, Ivica Kipre i Branka Hajdić u žitnici „Rupe“ održali su predavanje „Zaštita i prezentacija muzejske građe iz fundusa Etnografskog muzeja u Dubrovniku“ studentima treće godine preddiploms


Europski portal za mlade pruža mogućnost volontiranja u Francuskoj

U tijeku su prijave za volontiranje na različitim misijama u francuskom gradu Le Mansu.


Obilježava se jubilarna Noć knjige

Deseta Noć knjige koja će održati u petak 23. travnja 2021., u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja), obilježit će se i u Dubrovačkim knjižnicama.


Novo trenersko lice vaterpolskog kluba Jug

Mlada i ambiciozna kondicijska trenerica VK Jug - Nera Budalica, oduvijek je njegovala ljubav prema sportskim aktivnostima.